Hovudside

Slik kjøper direkte fra et sagbruk

by Walther

Slik kjøper direkte fra et sagbruk

Kjøpe tømmer direkte fra en trelast mill for å spare penger på store prosjekter. Trelast kjøpt gjennom en middel leverandøren kan være mer kostbart for store bestillinger og kjøpe tømmer fra en rabatt butikken kan forlate deg med mindre enn kvalitet trelast. Ved å kontakte trelast mill direkte, vil du motta kvalitet trelast til en god pris.

Bruksanvisning


•  Finn minst tre sagbruk i ditt område og be om salgsrepresentant. Få et estimat inkludert leveringskostnader. Gi dem informasjon om det eksakte beløpet av trelast og brikke størrelsen du ønsker. Trelast mill vil finne ut volumet av tømmer du trenger fra mengden og størrelsen på individuelle stykker.

•  Be hver trelast mill hvis de ovn-tørr sin trelast. Trelast må tørkes før de blir brukt. Hvis de ikke gjør det ovn-tørr trelast, da blir du nødt til å tørke det på egen hånd. En trelast mill som er litt dyrere som ovn-tørker deres trelast kan være verdt de ekstra pengene.

•  Finn ut trelast karakteren av hver trelast fabrikks trelast. FAS trelast er den høyeste karakteren mulig med No. 3B Common er lavest. (Se Referanser for mer informasjon om trelast gradering.)

•  Bestem deg for en trelast mill. Ta hensyn til trelast karakter, sin pris, og hvis det er ovn-tørket når de bestemmer seg for det beste tilbudet. Ovn-tørket trelast med en høy grad kan være verdt de ekstra pengene, avhengig av prosjektet.

•  Legg inn bestillingen med trelast mill av ditt valg og legge til rette for levering eller å ha trelast plukket opp.

Tips og advarsler


  • Kjøpe i store mengder fra trelast mill for å få en bedre avtale.