Hovudside

Hvordan Kast gamle puter

by Walther

Hvordan Kast gamle puter

Seng puter og kaste puter er det perfekte sted å hvile hodet for en lur før den dagen kommer når stuffing blir klumpete og puten mister sin faste konsistens. Med pynteputer, kan en enkel endring i møbler bety dine gamle puter kampen forferdelig med den nye sofaen. Før du kaste en gammel pute i søpla på grunn av alder eller overdrive, vurdere mulige reuses rundt huset og i samfunnet. Donere eller gjenbruk av puten er grønnere enn å kaste ut puten og reduserer husholdningsavfall.

Bruksanvisning


•  Fjern pute Shams eller putevar fra de gamle puter. Kast gulvbelegg i vask.

•  Lagre gamle puter i en plast søppelpose.

•  Sjekk med lokale dyrebeskyttelsen. Disse stedene ofte godta donasjoner av brukt sengetøy og puter til bruk i dyre kasser. Når du finner et krisesenter i nød, arrangere en tid for å slippe av putene. Eller ta med puter til en bruktbutikk eller veldedighet i nærheten av deg hvis de fortsatt er i god form, uten hull, flekker eller klumper.

•  Gjenbruk putene som kjæledyr seng hvis du har dyr. Hvis du hage, dekke puter med vinyl casing og bruke dem som knebeskyttelse når du jobber i hagen.

•  Kast putene i søpla hvis du ikke klarer å bruke dem rundt hjemmet eller donere dem i samfunnet. Hvis samfunnet ikke plukke opp søppel, ta plastpose med puter til deponi.