Hovudside

Hvordan lage en Lake Aerator

by Walther

Hvordan lage en Lake Aerator

Lage og installere en bunnbasert lufting system i sjøen er den mest fordelaktige handlingen for sin langsiktig forvaltning og helse av økosystemet. Herbicider bør brukes til å drepe ugress invasive. I tillegg bør klarings tilsettes for å klare opp vannet eller supplerende bakterier for å hjelpe til med å bryte ned av bunnslam og møkk. Men ved å øke nivået av oppløst oksygen på bunnen av innsjøen, vil du høste de iboende fordelene med lufting, herunder redusert bunn møkk opphopning, reduserte problematiske algeoppblomstring, og nær eliminering av fisk-dreper. Få et system oppe og går i sjøen med noen få enkle trinn.

Bruksanvisning


•  Kjenn din innsjøen batymetri. Ta flere dybdeutlesningen, eller nok til å finne de dypeste delene av dammen. Bruk et ekkolodd, ekkolodd, eller en enkel avgrenset lengde på tau med en murstein å synke den. Legg igjen en flåte, tau og murstein i de dypeste hull for fremtidig referanse.

•  ansette en elektriker for å få en strømkilde til vannkanten. Hvis det er for dyrt å trekke kobber til fjæra, kan du kompensere for avstanden mellom vannet og kompressor med billig bakkenett polyetylen luftslangen.

•  Installer en konkret pad for din værbestandig kabinett for å sitte på. Montere luftkompressor inne i kabinettet. Sikre kabinettet til pad for å unngå tyveri.

•  Fest luftslangen til uttaket på din luftkompressor. Bruk tvinger å sikre forbindelser til kompressoren. Begrave slangen i bakken fra kompressoren til vannkanten. Hvis vintrene er tøffe nok til å fryse på bakken, grøft luftslangen under frost linje.

•  Koble den frie enden av slangen, ved vannkanten, til luft diffuser. Klemme det ned for å sikre at slangen ikke kan gli av beslaget. Feste en lengde av tau til luftfordelingsmanifolden og binde en liten bøye eller flyte til den frie ende av flottøren. Manøvrere båten til den markerte dype delen av innsjøen. Ta tak i tauet og senke luftfordelings langsomt til bunnen av dammen.

•  Kjør din lufting system for ikke mer enn 15 minutter første dag. Kjør det 30 minutter neste dag og en time dagen etter det. Everyday følgende dobbelt løp tid før det er drift 24 timer i døgnet.