Hovudside

Hvordan bygge en Bubbler Fountain

by Walther

Hvordan bygge en Bubbler Fountain

Mange huseiere ønsker de fredelige lyden av rennende vann i deres bakgård. Populariteten til bakgården vann hager er økende, men ikke alle ønsker en dam for å vedlikeholde. Bygge en boble fontene å fjerne mange av problemene knyttet til dam eierskap: mygg, vannkvalitet og alger kontroll. En bubbler fontenen gir både skjønnhet og velvære til ditt hjem.

Bruksanvisning


•  Velg et sted for din bubbler fontenen å være i hagen din eller hagen. Plassere den ut av direkte sollys for å forhindre massive fordampning. Velge et sted uten omfattende tre eller en busk røtter vil gjøre grave enklere. Vær sikker på at det er en stikkontakt i nærheten som den nedsenkbare pumpen i dammen må være plugget i.

•  Marker ut en plass som er flere inches bredere enn plast bin eller fat som du har tenkt å bruke til fontenen reservoaret. Bruk en spade eller plukke hvis det er nødvendig å grave hullet. Det ferdige hullet skal være noen få inches dypere enn bin eller fat er høy. Inspisere hullet du gravd for skarpe steiner, trerøtter og andre ting som kan skade vannbeholderen. Fjerne dem.

•  Legg plastbøtte eller fat inn i hullet og fylle sidene med skitt. Tamp denne skitt ned som du fylle hullene for å gi en solid støtte for beholderen. Legg de to murstein eller flate steiner i bunnen av bin. Plasser nedsenkbare dam pumpe i bunnen av denne bin eller fat. Sørg for å plassere den rett opp og så at det er stødig og vil ikke falle over. Mursteinene heve pumpen av bunnen slik at eventuelle rester ikke kan bli sugd inn i det. Kjør ledningen opp og ut av beholderen mot der du vil koble den til.

•  Koble stiv pumpeslangen til toppen av den nedsenkbare pumpen. Dette røret bør være høy nok til å komme ut av fatet og hele veien gjennom boret stein, vann urne, eller annen pynt du har tenkt å bruke for din bubbler fontenen. Fest den godt som det vil være svært vanskelig å komme inn og fikse det etter at hele vannet hagen er fullført.

•  Strekk ark av polyetylen over toppen av bin eller fat. Skjær et hull akkurat stor nok for den stive vannpipe å komme opp gjennom. Posisjons steiner rundt den ytre kanten av arket for å holde i det plasserer mens du fullføre boble fontenen. Fylle hele vann fat eller bin med rent vann fra hageslangen.

•  Skjær et stykke av netting stor nok til å dekke hele åpningen av vannbeholderen. Ideelt sett bør du bruke to biter av metall: en sterk en med større hull og en med mindre hull. Disse skal hindre eventuelle steiner faller ned i tønne eller bin og skade på pumpen, og støtte fontenen innredning. Lå hvert stykke metallnett over toppen av polyetylenfolie.

•  Plasser forborede rock, urne eller annen bubbler fontene dekorasjon over stiv dammen rør i midten av boble fontenen. Hvis du ikke bruker en stein eller urne, bare omgi fontenen tube med vasket landskaps eller elven steiner eller småstein. Føre landskaps området rundt vannet hagen for å skjule alle netting og polyetylen folie. Koble deretter pumpen og lene seg tilbake å nyte din nye bubbler fontenen.