Hovudside

Hvordan å forplante gylne Raintree

by Walther

Den gylne Rain er innfødt til Asia og det sørlige Stillehavet, vokser naturlig i Taiwan og Fiji, ifølge Floridata. Den gylne Rain produserer gule blomster i høst, etterfulgt av fargerike seedpods. Trærne vokser 25-35 meter høy og er hardføre i United States Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 5 til 8. Den gylne Rain produserer nok frukt til å forplante lett fra frø i de fleste klima.

Bruksanvisning


•  Samle frø fra den gylne regn treet når pods falle fra treet. Frøene vil være klar til å plante når treet utgivelser frukten.

•  Cut åpne pods og fjern frøene fra den gylne Rain frukt. Skyll frøene ned i varmt vann for å fjerne eventuelle frukt fra dem. Bløtlegg frøene i en time i en bolle med vann mellom 85 og 75 grader F.

•  Pakk frøene i en fuktig papirhåndkle og sett dem i kjøleskapet i tre til fire uker.

•  Fjern den gylne Raintree frø fra kjøleskapet. Fylle pottene med potting jord, og plante frøene i potter. Fukt jorden før det er fuktig, og sette pottene på et sted med temperaturer mellom 55 og 65 grader F.

•  Transplant trærne til hagen din når de er omtrent 8 til 10 inches høy. Grav et hull så dypt som roten ballen og dobbelt så bred. Plasser den gylne Rain i hullet og fylle hullet med jord.