Hovudside

Hvilken type Caulk skal jeg bruke for Kitchen Sink?

by Walther

Hvilken type Caulk skal jeg bruke for Kitchen Sink?

Caulk spiller to viktige roller i en vask installasjon. Det fungerer som et lim for å hjelpe bli med vasken til benken. Den tetter også kanten av vasken til benken for å holde vannet ute av dette ofte våt felles. Caulk brukes til de fleste typer kjøkkenvasker, inkluderer drop-in og undermount stiler.

Påfør silikon caulk


Er en silikon caulk perle søknad ofte anbefalt av vask produsenter til å lage en vanntett forsegling mellom vasken og benkeplate. Påfør caulk rundt hele grensen av Sinka € ™ s leppe på bunnflaten. Silikon caulk dekker sprekker mellom vasken og benkeplate når vasken er festet. Hammer Zone hjemmeside anbefaler å bruke en silikon caulk som er 100 prosent silikon, ikke et silikon-akryl latex blanding, som 100 prosent silikon caulk gjør en bedre lim for synker. Prøv aldri å tørke bort overflødig silikon caulk. I stedet vente til caulk er helt tørt, og deretter bruke et barberblad for å skjære vekk overflødig.

Klart valg for kjøkken og bad


Velg en caulk formulert for kjøkken og bad, som indikert av Spør Builder. Disse caulks vanligvis motstå mugg og jordslag, som har en tendens til å vokse i områder der fuktighet er til stede. Du ønsker også å bruke en klar caulk i motsetning til en farget en, så caulk er nesten usynlig og ikke avviker fra utseende på benkeplater. En klar caulk er spesielt viktig for bruk når du installerer undermount vasker der caulk perle ellers kan være synlig.

Høy styrke Epoksy


Når du installerer en undermount vask, Spør Builder foreslår å bruke en høy styrke epoxy til å feste vask ankere til countertopâ € ™ s undersiden. Ankrene hjelpe holde vasken på plass mens silikon caulk - brukes på toppen kanten av vasken - tørker, og de legger styrke til vasken-benken tilkobling. Høy styrke epoxy forsegle best når undersiden benkeplate overflaten er helt fri for støv og rusk.