Hovudside

Best Flowers for Spring & Summer

by Walther

Best Flowers for Spring & Summer

Enten du er en nybegynner gartner eller en erfaren hobby, å velge de beste blomster å plante for våren og sommeren kan være vanskelig å sikre at du har en nydelig blomst seng. Fra lune ettårige være kraftige stauder og pærer, kan du plante en fryktinngytende landskapet med følgende blomster.

Amaranthus


Amaranthus er en kortvarig årlig som går ved flere navn, deriblant Summer julestjerne, love-løgn-blødning, fontene anlegg og Josefs kjortel. Den trives vanligvis i tropisk klima, men hvis det er gitt rikelig med fuktighet kan det gjøre en fabelaktig sommer hageplante i varme klimasoner. Det har tynne, tube-lignende vedheng som blomstrer med litt stikkende røde blomster.

Cornflowers


Også kjent som bachelor-knappen, er kornblomst en hardfør og tørke-tolerant årlig som trives i godt drenert, siltig jord. Stilkene av kornblomst er grønne med uklare hvite hår som vokser inn i mange mindre stilker som holder produsere blå blomster. Hybride varianter av denne blomsten kan inkludere farger som hvit, lavendel og rødt.

Ikke Glem Meg


En Forglemmegei er en interessant plante i at dens tykke, brune stilkene sporadisk produsere flate, delikate blomster. Blomstene er flat, med fem kronblad som spenner fra blek til dyp blå. Hybrid stammer har produsert lavendel-farget blomster med blå undertoner. Forglemmegei plantene trives godt i en skyggefull del av en sen-våren hage, med massevis av torvmose for å holde på fuktigheten.

Morning Glory


Det er ca 50 varianter av morning glory, som er en fargerik, blomst-produserende vintreet anlegget. Den brede, hornformede blomster åpen mens solen skinner, og i nærheten i løpet av natten. De varierer i farge fra lys hvit til fuchsia og blå. The morning glory planten vokser fra en tykk, hardt skall frø, og det er best å starte anlegget innendørs før den siste frost av vinteren. De små vinstokker bør transplantert mot en hage espalier, gjerde eller vegg i midten av våren, som de sprer seg raskt.