Hovudside

Jeg Skadet Tre Bark Med en Weed Eater

by Walther

Jeg Skadet Tre Bark Med en Weed Eater

Weed trimmere og gressklippere vanligvis ikke gjør nok skade til et tre for å få den til alvorlige skader. Men selv et mindre kutt til barken kan føre til alvorlige problemer dersom såret blir infisert med patogene eller mikroorganismer. Dessverre, de fleste av de metodene som brukes i det siste for å prøve å hjelpe treet faktisk gjøre mer skade enn godt. Din innsats bør brukes på å unngå fremtidige skader og la treet helbrede seg selv.

Farene


En enkelt forekomst av bark skade påført av en luke trimmer er vanligvis ingen grunn til bekymring. Men gjentatte små skader i et tre kan føre til problemer. Skader er mer alvorlig hvis de oppstår på våren eller høsten når cambium vekst løsner barken, ifølge North Carolina Cooperative Extension.

Betraktninger


Sår dressinger og rissing, to av metodene som brukes for å behandle sårede trær i det siste, er ikke lenger anbefalt, ifølge Utah State University skogbruk Extension. Sårforbindinger, latex maling og emballasje øke forfallet i stedet for å beskytte dem. Rissing utføres ved å kutte området rundt såret bort. Det ble tidligere antatt å hjelpe sap flyten i treet. I virkeligheten, bare gjør det såret større.

Behandling


Umiddelbart etter at skaden er skjedd, vaske såret forsiktig med såpe og vann. Skyll grundig med vann og la det lufttørke. Etter det, bør innsatsen fokusere på å minimere noen ekstra stress til treet. Vanne det i tider med tørke og overvåke det for noen tegn på sykdom eller insekter. Ikke gjødsle det. Gjødsel fører til ny vekst som vil ta energi bort fra skaden.

Forebygging


Den beste måten å forhindre fremtidig skade på trær er å legge til mulch rundt bunnen av alle trærne så du dona € ™ t behov for å klippe rundt dem. Mulching bidrar til å forbedre treets vekst og bevare fuktigheten i jordsmonnet. Du trenger ikke å dyrke jorda for å legge til mulch til en etablert treet. Bare plassere et stykke vevd weed-barriere stoff ned og legge til 2 til 3 inches av naturlig materiale som flis. Ikke bruk steiner og plast, som kan forårsake jordpakking eller kveles røttene.