Hovudside

Dverg Pink Lemonade Tre Zone

by Walther

Dverg Pink Lemonade Tre Zone

Dvergen rosa lemonade treet, også kalt den spraglete Eureka sitron treet, er en pryd sitrus treet for container eller gårdshage fordi den produserer prangende rosa blomster, spraglete blader og stripete frukt. Sitroner fra dette treet er også rosa på innsiden og har en liten appelsinsmak. Som en tropisk tre, er det dverg rosa lemonade treet vurdert for USDA anlegget hardførhet soner 4 til 11 på en gårdsplass og soner 8 til 11 for utenfor vokser.

Uteplass Dyrking


Dvergen rosa lemonade treet er vurdert for sonene 4 til 11 hvis det er i en beholder som kan flyttes inne i de kalde månedene. For å beskytte dverg sitrontrær i å fryse, flytte dem inne når temperaturen faller under 20 grader Fahrenheit, da dette er den høye enden av temperaturskalaen for sone 8. Plant dverg sitrontrær i en stor gryte med god plass til røttene fylt med rik , godt drenerende jord. Når utenfor, beholdere i full eller delvis sol på den sørvestlige eller sørlige siden av huset for å beskytte mot kulde.

Utendørs Dyrking


Dverg rosa lemonade trær kan plantes ute i bakken i sone 8 til 11, som inkluderer de sørlige delene av California, Texas, Louisiana og Florida. Sitrus bør plantes i godt drenerende jord og full eller delvis sol minst 6 meter fra en hvilken som helst struktur som et hus eller lysthus. Beskytt utendørs rosa lemonade trær fra frost ved å dekke med ark, burlap eller plast. Et tykt lag med mulch, slik som sedertre eller furu chips, kan også holde jord temperaturer høyere.

Omsorg


Ikke over-vann dverg sitrustrær i containere, da dette kan bidra til rot råtne eller sykdom. Tillate den første tomme av jorda tørke helt mellom hver vanning. Utendørs, vann nyplantede trær og etablerte trær to ganger i uken i sommer, mindre i sovende perioder. Gjødsel spesielt formulert for sitrustrær er best for både beholder og utendørs trær. Følg instruksjonene på gjødsel nøye.

Transplanterer


Den beste tiden å transplantere en dverg sitron treet fra en container i bakken er våren etter faren for frost er over. Å plante i bakken, grave et hull dypt nok slik at roten ballen er i flukt med bakken når dekket. Dverg sitrontrær bør vannes to ganger i uken rett etter planting for å tillate treet for å etablere seg. Tilbake til en vanlig gjødsling tidsplan etter at treet er etablert, vanligvis rundt to uker.