Hovudside

Hjem rettsmidler for å fjerne flekker

by Walther

Noen ganger flekkfjerning kan være en skikkelig hodepine. Fjerne flekker fra klær, tepper, og bad kan kreve uendelig skrubbing med sterke rengjøringsmidler. Men det finnes andre alternativer som kan gjøres ved hjelp av hverdagslige gjenstander som finnes i ditt hjem. Dette er tryggere, mindre kostbare metoder som fjerner flekker samt butikk-kjøpte rengjøringsmidler.

Klær Flekker


Avhengig av hva flekken er, det er mange hjem rettsmidler for flekkfjerning. For eksempel, hydrogenperoksid fungerer for å fjerne flekker, som blod, kaffe eller te. Bare DAB en liten mengde på flekken og deretter klatt tørr. Legge sitronsaft eller kremen av tartar til rustflekker på klær og deretter vaske som vanlig ofte fungerer effektivt. Så rart som det kan høres, er aspirin fantastisk for å fjerne svette flekker fra klær. La aspirin oppløses i vann og helle det på svette flekker på klær gjør dem bokstavelig talt forsvinne. Fjerne fettflekker fra klær kan gjøres ganske enkelt ved å spraye dem med WD 40 og deretter vaske elementet normalt.

Teppe Flekker


Få flekker ut av tepper kan være vanskelig, men det finnes rimelige måter å gjøre det på med dagligdagse husholdningsartikler. Prøv å blande oppvaskmiddel og vann i en sprayflaske og spray blandingen på en ren klut. Deretter blot flekken til den forsvinner. Bruk kaldt vann for å fjerne resterende rengjøringsblandingen. Legg en bunke med papirhåndklær på flekken over natten slik at eventuelle gjenværende flekken rest vil bli gjennomvåt opp. Tillate teppet for å lufttørke. Rubbing alkohol er også en enkel måte å fjerne flekker fra teppet. Det er også effektiv i å fjerne tyggis igjen å tørke og herde på teppebelagte gulv.

Baderoms Flekker


Selv de mest skitne rom i huset, på badet, kan rengjøres med vanlige produkter. Toaletter kan gjøres uten flekker igjen ved å slippe noen protese rensing tabletter i bollen og la dem oppløse. Eller fylle bollen opp med eddik og la den suge hele natten. Såpe avskum kan fjernes fra vasker, benkeplater, og dusjvegger ved å tørke med en fuktig tørketrommel ark. Tørke forfengelighet speil med en rubbing alkohol-fuktet klut vil fjerne bygge opp fra hårpleieprodukter. Rengjøring fugemasse mellom flisene kan gjøres ved å skrubbe den med en blanding av natron og peroxide.

Fordeler


Hjem rettsmidler ble brukt før de merkevarer rengjøringsmidler treffe markedet. Prøv dem på rekke flekker i ditt hjem for de samme og kanskje bedre resultater. Og du vil spare penger og rengjøring hjemme naturlig på samme tid.