Hovudside

Slik Care for en Stainmaster Carpet

by Walther

Stainmaster teppet har gjort et navn for seg selv ved å gi forbrukerne med en lett-å-omsorg for teppe som er flekkavvisende samtidig klarer å opprettholde skjønnhet og raffinement fleste huseiere ønsker i sine tepper. Selskapet ble stiftet i 1986, var den første til å innlemme et avansert Teflon Repel system som motstår søl for å holde tepper renere. Omsorg for Stainmaster tepper er et blunk med en høy-drevet vakuum og noen praktiske retningslinjer.

Bruksanvisning


•  Vacuum din Stainmaster teppe minst en gang i uken med en høy suge vakuum utstyrt med slagstengene å hjelpe børste og løsne smuss fra dypt nede i teppet fiber. Sørg for å endre poser i din støvsuger regelmessig for å opprettholde god sugekraft.

•  Plasser beskyttende kopper eller glir under møbler for å holde teppet fra å bli knust, og regelmessig flytte møbler for å gi fibrene en pause fra vekten og også lage nye slitebanestier på mindre slitte områder av tepper.

•  Plasser dørmatter nærheten innganger og høy trafikk områder for å hindre smuss fra å bli brakt inn i hjemmet ditt og malt til teppet fiber. Har familiemedlemmer ta av seg skoene ved døråpninger for å minske mengden av skitt brakt inn i ditt hjem.

•  Hold persienner og nyanser stengt på anledningen slik at teppet ikke er overeksponert for direkte sollys, noe som kan falme tepper og bleke farger.

•  Unngå høy luftfuktighet i hjemmet ditt, som kan føre tepper å skvulpe og stretch. Hvis teppet blir skrukkete, har et teppe profesjonell kommet i å gjen strekke teppe med en kommersiell maskin.

•  Ha Stainmaster teppet renset minst en gang årlig, i tillegg til noen hjemme damp rengjøring du kan utføre på egen hånd.

•  Blot opp flytende flekker umiddelbart og rydde opp i eventuelle mat søl før de har tid til å stille inn og beis. For mer informasjon om flekkfjerning for Stainmaster tepper, se Resources i denne artikkelen for en link over anbefalte Stainmaster prosedyrer.

Tips og advarsler


  • De fleste flekker kan fjernes med et mildt oppvaskmiddel og myk klut, arbeider flekken fra utsiden av området mot sentrum for å unngå spredning av skader på øvrige sektorer teppet. Skyll med rent vann.
  • Reparere sigarettglør ved å kutte av de skadede teppe fiber og blotting på formørket område med rødsprit på en ren klut. Denaturert alkohol kan kjøpes på de fleste hobby og jernvareforretninger.