Hovudside

Bruk av Club Soda

by Walther

Bruk av Club Soda

Club soda, en vanlig husholdning stift, har flere bruksområder enn for å blande drinker. Club soda er kanskje en av de mest allsidige produkter funnet i pantry. Den primære bruk av club soda inkluderer som en matlaging verktøy, for husholdning rengjøring og stoff omsorg. Club soda har også noen mer interessant å bruke rundt husene. Neste gang du har en ekstra flaske club soda, bruk den rundt huset for å hjelpe med mange husarbeid.

Matlaging


Club soda kan brukes på kjøkkenet for å hjelpe med en rekke matlaging prosjekter. Når du lager frokost mat som pannekaker og vafler, erstatning club soda for væsken kalles for i pannekake og vaffel oppskrifter for en lys, luftig konsistens. Club soda kan også brukes til å lage billig brus ved å legge club soda til fruktjuice, anbefaler Joey Grønn hjemmeside. De som elsker å spise østers vet at shucking dem kan bli en vanskelig ork. Gjør shucking litt enklere ved soaking østers i club soda. Brus hjelper løsne østers skjell, noe som gjør skrelle prosessen mindre klumpete, ifølge Leserens Digest nettside.

Fabric Care


Fett og matflekker noen ganger virke umulig å fjerne fra doble strikk tekstiler, tepper og delikate stoffer. Unn farget stoff med club soda og skrubb forsiktig, for å få flekken ut ordentlig. Leserens Digest anbefaler bruk av club soda for å fjerne urin flekker av blotting flekken med club soda. Club soda lindrer også lukten assosiert med urin.

Husholdning Rengjøring


Rundt huset club soda har mange bruksområder og er like effektivt som noen kommersielle rengjøringsmidler. Club soda kan helles direkte på overflater som serier, benkeplater og vask. Tørk av med en klut og skyll med varmt vann. Club soda er også trygt for bruk på porselen inventar. En fordel å bruke club soda for rengjøring disse flatene er at det ikke vil ødelegge overflaten eller lage streker som andre kommersielle rengjøringsmidler. Bruk club soda for å vaske tung støpejern gryter og panner. Hell club soda i det brukte gryte eller panne mens den fremdeles er varm å holde maten setter seg fast. Club soda bør være i enhver handyman bag of tricks. Helle club soda på rustne spiker, skruer og blotter hjelper lindre rust, noe som gjør dem lettere å fjerne.

Plant Care


Vann på stueplanter ved hjelp left club soda som inneholder mer mineraler enn vann fra springen. Ved hjelp av club soda gang i uken hjelper plante oppnå optimal vekst.

Smykker


Club soda er en effektiv smykker renere for verdifulle edelstener som safirer, diamanter, rubiner og smaragder. Suge stein i et glass med club soda over natten.

Bil frontruter


Holde en sprayflaske fylt med club soda i bilen hjelper sjåførene ta opp frontruten. Fugleskitt, bug splatter og andre trafikanter flekker kan ikke forebygges, men karbonatisering av club soda hjelper fremskynde renseprosessen.

Hårfarge


I løpet av sommeren, kan de som farge håret blondt vet at klor eksponering føre til at håret til å vises grønt. Skyll håret med club soda etter bading for å bidra til å gjenopprette hårfarge.

Mageproblemer


Club soda er en fantastisk homeopatisk kur for en urolig mage. Drukket kaldt club soda med en dash av bitter hjelper rolige buk problemer.

Avis Preservation


Joey Grønn hjemmeside anbefaler å bruke en blanding av club soda og melk av Magnesia å bevare avisutklipp. Bland en kork melk av Magnesia med én liter club soda og la blandingen stå over natten. Suge avisutklipp for om lag en time og klatt tørr.