Hovudside

Hvordan å fikse en ødelagt dusjbatteri

by Walther

Hvordan å fikse en ødelagt dusjbatteri

En ødelagt dusjbatteri lekkasjer og utfører dårlig, levere kjølig vann når du ønsker varmt og varmt vann når du prøver å bli kaldt. Fikse en ødelagt dusj er ganske enkel, men. Det tar omtrent en time, avhengig av ditt ferdighetsnivå og type kranen. Kassetten inne kranen inneholder alle ventiler og mekanismer som gjør ferien dusjbatteri arbeid. Erstatte denne og du vil fikse eventuelle ødelagte dusj.

Bruksanvisning


•  Steng av hovedvannkranen til hjemmet. Dette ligger i nærheten av varmtvannsbereder i de fleste hjem. Snu dusjbatteri på og la overflødig vann til å renne.

•  Fjern small cap på toppen av kranen håndtaket og deretter skru av Allen hodet skrue under den ved hjelp av en umbrakonøkkel. Skyv dusjbatteri håndtaket bakover og ta den av enheten.

•  Trekk ut låseklips, en liten messing klipp passer rundt hodet av kranen, med tang eller en skrutrekker. Alternativt fjerne festemutteren (hvis din dusj har ingen klipp, vil det være en mutter holder kassetten på plass) ved hjelp av kanal tang.

•  Trekk ut kassetten ved å ta tak i enden med hendene og trekke den bakover. Skyv en ny ny patron designet for din dusj på plass. Det må være nøyaktig samme dusj kassetten for å fungere skikkelig.

•  Skyv låseklemmen tilbake på plass, eller sikre festemutteren ved å tre den og stramme den for hånd. Deretter erstatte håndtaket, installere skruen og stram med unbrakonøkkelen. Sett på plastlokket ved å trykke den inn skruen mount hullet.