Hovudside

Hvordan Wire en termostat og en høy temperaturbryter

by Walther

Hvordan Wire en termostat og en høy temperaturbryter

Termostater regulere ditt hjem oppvarming og kjøling systemer. Det er viktig å koble den nye termostaten riktig å sikre forsvarlig drift av dine a / c og oppvarming enheter. Det samme gjelder for høye temperaturbrytere. Høy temperatur bryterne brukes i mange vanlige varer som curling strykejern, stekepanner og oppvaskmaskin. Det er billigere og mer praktisk å erstatte den høye temperaturen bryter enn å bytte hele apparatet.

Bruksanvisning


Hvordan Wire en termostat


•  Slå av strømmen til din ovn og air-condition enhet. Elektrisitet til begge enhetene kan stenges av fra hjemmet ditt hovedbryter.

•  Ta av dekselet på den gamle termostaten. Frontplaten vil mest sannsynlig snap off, men noen enheter har festeskruene. Når du har fjernet frontplaten, merke hver av ledningene ved hjelp av maskeringstape. Mark hver ledning med bokstaven som er merket på termostaten og ikke fargen på ledningen. Termostater har ingen enhetlig oppkobling fargekode så tidligere elektrikere kunne ha endret ledningsfargene.

•  Fjern den gamle termostaten fra veggen. Ikke la ledningene skli bak veggen. Innpakning av ledninger rundt en blyant vil holde dem utsatt.

•  Installer den nye termostaten base til veggen. Bore nye hull, og bruke plast søkke å sikre termostaten.

•  Installer hver ledning til sin tilsvarende spor på den nye termostaten. De fleste termostater bruke følgende trådfarge kode: R (rød), G (grønn), Y (gul) og W (hvit). Husk at dette ikke er universelt fulgt. Markere alltid din ledninger.

•  Installer frontplaten, og slå på strømmen igjen til termostaten din. Test termostaten ved å slå på air-condition eller oppvarming enhet.

Hvordan Wire en High Temperature Switch


•  Skru ut temperaturbryteren. Brytere er vanligvis utformet med en øvre og nedre halvdel med ledninger kjører gjennom midten.

•  Strip de to ledningene som skal føres inn i det høye temperaturbryter. "Stripping" er en metode for å fjerne en del av plastkappen for å eksponere ledningen innvendig. Finn riktig sporvidde på wire cutters, og sett ledningen om en kvart tomme. Spinne wire cutter et par ganger og trekk for å fjerne plast slire.

•  Sett den positive ledningen inn i den høye temperaturen bryteren. En serie med + tegn, eller en tynn hvit linje som går på langs kan identifisere den positive ledningen. Stram til skruen for å feste ledningen. Gjenta for den negative ledningen.

•  Fest de to halvdelene av den høye temperaturen bryteren.

Tips og advarsler


  • En termostat bør plasseres omtrent fem meter over bakken, og bort fra eventuelle miljømessige faktorer, som a / c-kanaler og vinduer, som kan påvirke temperaturavlesninger.