Hovudside

Slik installerer en Wood Fence Up Against Stucco

by Walther

Slik installerer en Wood Fence Up Against Stucco

Stucco er ofte brukt som en type ytterkledning på bygninger. Ita € ™ s også brukes på visse typer vegger. Enten du har en stucco hjem eller en frittstående stukk vegg, installere en tre gjerde mot det legger en kontrasterende tekstur og visuell appell til verdensrommet. Sette en tre gjerde mot en stucco veggen har en svært lik installasjonsprosess som for å reise en frittstående tre gjerde. Den største forskjellen ligger i hvordan gjerdestolpene er reist. I en frittstående gjerde, grave deg stolpehull i bakken, mens montering et gjerde til en vegg innebærer feste innlegg direkte til stukkatur.

Bruksanvisning


•  Bruk en stud finder for å finne stendere under stukkatur. Merk plasseringen av stenderne med en lys blyant merking. Lag et merke som viser hvor hver tregjerde innlegget vil gå. Basere mengden av innlegg på dine spesifikke tre gjerde panel målinger og arealet av stukkatur du ønsker å dekke.

•  Hold en tre 4-by-4 gjerde legge opp til stukkatur, mot stud. Plasser den slik at bunnen av innlegget treffer bakken. Bor et pilot hull gjennom gjerdestolpe og inn i stukk under. Lag hullet ca 3 til 4 inches ned fra toppen av innlegget. Skru en mur skrue på plass i pilothull for å feste posten til stukkatur. Plasser to skruer i hvert innlegg, ett i sentrum og ett 3 til 4 inches opp fra bunnen. Gjenta denne prosessen for hver gjerdestolpe.

•  Linje tre gjerdet paneler opp med innlegg. Kjør størrelse 18d spiker gjennom tre gjerdet paneler i innleggene under, unngå de områdene hvor mur skruer er i innleggene. Spiker på frekvensen av en hver fot opp og ned gjerdestolpe. Gjenta prosessen på noen andre innlegg og paneler.

Tips og advarsler


  • Hvis stucco bygning eller vegg har en skitt base, kan du grave stolpehull direkte mot veggen som et alternativ til å feste på veggen direkte til stukkatur. Fyll med sement og sette innlegget i stedet.