Hovudside

Hvordan spare en skadet Peach Tree

by Walther

Hvordan spare en skadet Peach Tree

Du kan lagre fersken treet fra skade insekter og sykdommer føre med tålmodighet og tid. Hvis du fange problemet mens det fortsatt er minimal, kan du redde treet og har fortsatt saftige ferskener å spise og bevare gjennom hele sesongen. Hvis du lar skaden ukontrollert, er fersken treet i fare for å dø, og de problemene det har kunne spre seg til andre trær. Ta vare på skadene selv i stedet for å ringe en profesjonell horticulturist vil spare deg for penger.

Bruksanvisning


•  Se etter en rask død av blomster. Blomstene blir brune og de blir overholdt i en gummiaktig masse. Hvis en grå-tan sporemasse dekker dem, indikerer dette brun råte.

•  Fjern den gamle frukt fra treet før ny vekst starter i løpet av våren. Spray treet en gang eller to ganger med et soppmiddel som er merket for brun råte når kronbladene er av blomstene. Spray hver 7. dag i begynnelsen og under regntiden, og deretter kutte ned sprøyting til hver 14. dag inntil innhøstingen.

•  Beskjær vekk skadet, syke og overdreven grener. Dette vil holde sykdommen sprer seg. Det vil også gi bedre luftsirkulasjon og gi mer lys til midten av treet.

•  Kontroller for insektskader. Spray med et insektmiddel merket for frukttrær å drepe bugs som orientalske frukt møll eller skjemmet plante bugs. Spray fersken trær når kronbladene faller av blomster. Spray igjen på en og en halv ukers mellomrom.

•  Kontroller fersken treet for hull. Dette er et tegn på fersken tre boremaskiner. Stikke en ledning inn i hullet og flytte den rundt for å drepe larvene. Plassere noen kiselgur inn i hullet og deretter fylle hullet med rørleggere kitt eller floral leire.

•  Sjekk for bagworms. Hvis posene er små, og du er ikke pysete, kan du squish ormer med hånden. Hvis reiret er stor, rote hull i posen selv og spray bug drapsmann i posen. Fjerne gren vil også spare din fersken treet fra bagworm skade.

•  Kontroller for fersken blad curl. Dette er et tilbakevendende sykdom, men du må spraye den til rett tid. Spray med en Bordeaux blanding bestående av to gram av Bluestone (kobber sulfat) og 3 gram av hydrert kalk (kalsiumhydroksid). Den beste tiden å sprøyte er i februar mens fersken treet er sovende og før knoppene bryter.

Tips og advarsler


  • Kast alle syke og bug-infisert deler av treet. Ikke kast dem inn i kompost haug, fordi dette kan spre sykdom og bugs til andre områder av hagen din.
  • Desinfisere alle hageredskaper du bruker, med de infiserte trær. Dette vil holde sykdom eller insekter fra å overføre til andre områder av hagen din.
  • Å sørge for at feilen morderen trenger dypt inn i posen av bagworms, rive åpne sine hjem. Sprøyting bare utsiden vil bare drepe de nær overflaten.
  • Les og følg alle anvisningene på etiketten på soppmidler, insektmidler og insektspray.
  • Ikke påfør soppmidler, insektmidler og insektspray på vindfulle dager. Vinden kan bære den tilbake på deg eller andre deler av hagen din.