Hovudside

Hvordan endre lyspærer i en 2002 Mercedes

by Walther

Mercedes har gjort en rekke biler for 2002 årsmodell, inkludert C-klasse, S-klasse, E klasse, og CK klasse. Selv om lyset utskiftingen kan variere litt mellom modellene, er den grunnleggende prosessen den samme. Mercedes kjøretøy kommer med en rekke lys i front og bak lette tilfeller, inkludert frontlykter, bremselys, og foran og turn bak signaler.

Bruksanvisning


•  Se i bruksanvisningen for å finne den riktige typen av ny pære, eller ta kontakt med en Mercedes forhandler og be serviceavdelingen å slå det opp for deg. Besøk en auto deler butikken og kjøpe erstatning frontlys pære. Ta på deg hansker før du begynner utskiftingen.

•  Slå av Mercedes 'motor og åpne panseret eller bagasjerommet. Tilgang til lys sak som inneholder pære du vil erstatte. Inspisere tilfelle for å avgjøre om du kan se baksiden av det. Hvis du ikke kan det, kan det hende du må fjerne frontlys sak å endre pære. Se etter bolter i nærheten av enten kanten av saken og fjerne dem. Skyv saken utover å fjerne det. På de bakre pærer, kan du finne et tilgangspanel i hjørnet av stammen rommet som gir deg tilgang til baksiden av lys saken.

•  Ta tak i pæredekselet og vri det mot klokken for å fjerne det. Nå vil du se baksiden av pære. Trekk ut ledningsnettet fra baksiden av det.

•  Skyv holding ledningen nedover og trekke den tilbake for å løsne den. Pæren er klar for fjerning. Trekk den rett ut.

•  Sett inn den nye pæren i monteringshullet. Skyv holde ledning tilbake på sin låsen for å feste lyspæren. Plugg ledningsnettet inn i sin bakre.

•  Sett pæredekselet. Vri den med klokka til det er stramt. Hvis det var nødvendig å fjerne lyset tilfelle, skyver du den tilbake på plass og erstatte monterings- bolter eller skruer.