Hovudside

Hvordan å kutte tre trinn

by Walther

Å vite hvordan å kutte tre trinn er en nødvendig ferdighet når du bygger et dekk utendørs, eller en åpen trapp innendørs. Kutte tre trinnene er den enkle delen. Planlegging dem og legge dem ut kan være vanskeligere.

Bruksanvisning


•  Mål høyden på trappen. Måle lengden av trappen. Dele hver måling med antall trapper du ønsker å installere. Sammenligne disse målingene til et eksisterende sett med trapper som er behagelig for deg.
Høyden av hvert trappetrinn opphav pluss dybden av hvert trappetrinn med ballen bør tilsvare ikke mindre enn 17 inches, og ikke mer enn 18 inches.
For eksempel er en trappedybde på 10 inches og en høyde på 7 3/4 inches en behagelig forhold.

•  Fest messing trappe målere til en innramming kvadrat på de ønskede målinger. Plasser innramming kvadrat på et stykke stringer trelast (en stringer er et bord med hakk for trinn skåret ut) og spore trinnene på trelast med en blyant.

•  Kutt hakkene ut med en sirkelsag eller stikksag. Hvis du bruker en sirkelsag, kutt side med blyant merker først. Deretter snu brettet over og forlenge kutt på baksiden av brettet. Bryt kile ut av utskjæringen og meisel den lille, resterende del av tre bort fra trelast.

•  Mål bredden av trappen. Denne målingen er lik lengden av trappetrinnene. Kutt trappetrinn til lengde og til ønsket bredde. Hvis du er omslutter trappe stige, skåret trelast til riktig lengde (sannsynligvis nær den samme måling og trappetrinnet), og deretter til riktig høyde.

•  Fest trappetrinn og trappe stige trelast til trappe vanger med treskruer lange nok til å trenge gjennom trappetrinn og stige trelast og synke ned i stringere minst én tomme.

Tips og advarsler


  • Stringer: En rett bord, med eller uten hakk skjære ut, støtter at trappe treads.Stair slitebanen: Den trappetrinnene er et stykke tre eller annet materiale, som gjør kjøring av trapp. Dette er hva du går på å klatre staircase.Rise og Run: Framveksten av en trapp er den vertikale delen av trappen; kjøring av trapp er dybden, eller den flate delen av trappen som du går på.