Hvordan diagnostisere ytterdør Problemer


Hvordan diagnostisere ytterdør Problemer

Ytterdører er viktig for den totale fortauskant appell av et hjem. Noen dører skiller seg ut som en sår tommel fordi de ikke passer med fargene eller maling jobb av hjemmet. Andre gli pent inn i bildet og forbedre den generelle følelsen av boligen. Skifte en ytterdør kan være ganske dyrt når det gjelder tid, så å vite hvordan å diagnostisere og fikse ytterdør problemer kan spare deg noen penger.

Besluttsomhet


En av nøklene til å diagnostisere og fikse en ytterdør problem det å fastslå den eksakte natur av problemet. Problemer vil vanligvis faller inn under en av to kategorier: problemer med dørlåsen og relaterte låsemekanismer, for eksempel et dørhåndtak eller deadbolt, eller problemer med dørkarmen, hengsler og dør stykke selv.

Justeringer


Justeringer av døren må kanskje gjøres hvis døren har blitt vanskelig å lukke eller åpne. Diagnostisere problemet er vanligvis et spørsmål om bare å se på døren for å finne ut hvor det er av kilter. Noen ganger hengsler vil løsne fra dørkarmen, slik at døren å sitte ujevnt innenfor dørkarmen og mulig selv falle av. Andre ganger, kan døren begynne å stikke fordi huset har flyttet forårsaker døren for å sitte skjevt i rammen. Andre problemer som kan oppstå i tillegg. For å avgjøre om en justering må gjøres, kan du bare lukke døren og undersøke det i forhold til omkringliggende rammen. Det bør sitte pent og jevnt i rammen med en enda gap hele veien rundt. Eventuelle ujevnheter kan indikere et behov for å gjøre justeringer.

Mekanismer


Mekanismene som holder døren lukket slik som dørhåndtaket, klinke og deadbolt lås kan ofte bli sittende fast eller brutt. Heldigvis diagnostisere disse problemene pleier å være ganske enkelt fordi du kan fortelle hvorvidt disse delene fungerer som de skal når du bruker dem. Det samme gjelder for dørhengslene, som ofte knirker eller gjør sliping lyder når de er feil. Erstatning kan være nødvendig, men først bør du diagnostisere problemet ved å legge noen enkle husholdning olje eller smøremiddel, som WD-40, for å se om det vil løse problemet. Hvis ikke, kan det hende du må skifte mekanismen helt.

Materiale


Materialet fra hvilken døren er konstruert, kan også vise seg å være problematisk fra tid til annen. Tredører kan brytes, spesielt hvis laget av kompositt eller presset tre. Noen tredører er hule også, til en viss grad, og kan være utsatt for elementene eller krefter som et kick. Metalliske dører kan begynne å ruste og korrodere. Glassfiber og ståldører tendens til å stå opp til tester av tid og elementene bedre enn andre materialer, så hvis du må erstatte en dør fordi det rett og slett slites ut, kan disse vise seg å være et bedre alternativ. Løse problemer med materialet er vanligvis et spørsmål om visuell inspeksjon, selv om saken kan være komplisert noe med dører som er fast. Tre kan hovne opp. Dette kan være vanskelig å oppfatte med det blotte øye, men du bør være i stand til å fortelle når du lukker døren og undersøke hvordan døren sitter i rammen.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler