Hovudside

Dekorere ideer for Gardiner for stor Windows

by Walther

Dekorere ideer for Gardiner for stor Windows

Hvis du har et stort vindu som du dekker med persienner, så du kan være ute etter å dekorere ideer for persienner med store vinduer. Persienner kan være en billig måte å hindre lys fra å komme gjennom store vinduer og samtidig opprettholde personvernet, og det finnes mange rimelige måter å dekorere disse blinds.

Valen


Det kan virke forenklede, men du kan bruke de samme valences at du ville bruke med gardin sett for å dekorere vinduet dressing rundt store persienner. Når du har et større vindu, har du mer plass til å jobbe med, og en stor valens oppsett som normalt ville gå med et sett med store vindus gardiner kan legge til utseendet av persienner på et stort panoramavindu. Velg en valens som samsvarer med innredning og fargevalg av rommet for å gi din vindu konsistens med resten av rommet.

Pinner og Cloth


For kostnaden av netting eller klut, kan du legge et unikt utseende til din store persienner som vil gjøre dem en samtale stykke. Finn en lang og rett gren som passer langs hele lengden av vinduet. Polsk og beis grenen for å gi den en dekorativ glans. Deretter bruker du en lang gardin stang monteringssett for å installere gren langs toppen av persienner. Drapere stoffet eller netting langs grenen å gi den en swagged utseende. Tillate stoffet eller netting for å dyppe ned i flekker å gi den en mer markert utseende.

Malerier


En stor, hvit blind i ditt bilde vindu kan brukes som et blankt lerret å male ditt eget dekorative veggmaleri. Bruk en airbrush til å bidra til å skape et bilde som du ønsker å gjøre en del av din rom dekor. Hvis du ikke har evnen til å male veggmaleri, så har noen gjøre det for deg. Når blindene er opp, vil de ha en praktisk titt om dem. Når du tar med blinds ned, vil veggmaleri bli en del av utseendet på rommet ditt og være en unik dekorere funksjon i ditt hjem.