Hovudside

Sement Paver Ideer

by Walther

Sement Paver Ideer

Sement pavers er allsidig og langvarig. De kommer i en rekke former, størrelser og farger, slik at du kan tilpasse en utendørs underlag for å komplettere din landskapet. Enten du ønsker å installere en patio, gangvei eller en annen overflate, sement pavers er lette å jobbe med og kan øke verdien av ditt hjem. Mens du kan sette dem i morter eller sand, sand-setting pavers over en grus basen gir mer fleksibilitet og mindre søl.

Gangvei


En gangvei er lett å konstruere, og utleggere legge subtil tekstur til en frodig plen eller hage. Utleggere er et godt valg for en front yard eller hagen banen, fordi de tilbyr både en hard, flat overflate for rullestoler og utstyr og klassisk stil. Legg dem i en tradisjonell halv kurv veve eller fiskebein mønster, eller rave radene for en enkel ferdig utseende.

Uteplass


Sement-paver terrasser er sterk nok til å støtte foten trafikk og møbler og allsidig nok til å passe merkelig formede mellomrom. I tillegg til tradisjonelle mønstre, kan de settes ned i viften og sirkulære ordninger. Den sklisikker overflate er et praktisk valg for bassengområder, så vel som de som brukes for servering, grilling og underholdende. Se etter utleggere med en vanntett fugemasse for å øke levetiden og bevare fargen.

Oppkjørselen


Sement pavers kan se mye mer elegant enn vanlig betong som en innkjørsel overflate. Oppkjørselen utleggere er tykkere, slik at de kan støtte kjøretøyer. Legge dem over et dypt grus og sand base, og installere kantstøtter for å hindre rotasjon. Interlocking pavers er støpt for å passe perfekt. Når pakket med sand eller sement pulver, leddene pad pavers mens absorberende spenning for å hindre overflatesprekker.

Hevet Flower Bed


Hvis din jord drenerer dårlig, sement pavers tilby en elegant løsning. Bygge en hevet hage er enkel og gjør at du kan forbedre utseendet på sengen og kvaliteten på jordsmonnet. Raised blomsterbed er i utgangspunktet lave støttemurer som danner en sirkel, firkant eller annet lukket form. Lå pavers over en base av grus, og stable dem i rader oppå hverandre. Bruk mørtel mellom hver rad, og rave leddene for å sikre stabilitet. Linje interiør med landskaps stoff å blokkere ugress, og fyll i sengen med matjord før planting dine blomster.