Hovudside

Årsaker til en Slow Water Stream fra et bad tappekran

by Walther

Årsaker til en Slow Water Stream fra et bad tappekran

Din bad vask eller badekar kranen er utsatt for en rekke problemer, inkludert vannet ikke renner skikkelig fra kranen, samt vannet spruter på omkringliggende områder. En sakteflytende kranen er frustrerende; til slutt vil vannet slutter å strømme helt. Den tilstand, på grunn av en hvilken som helst av en rekke faktorer, kan repareres.

Lufter Issue


Et tett lufter kan føre til at vannet i badet kranen til å streame sakte. Lufteren er en skrue-off komponent på slutten av vasken kraner. Den inneholder en skjerm og regulerer vannstrømmen nedad inn i vasken. Vannforsyningen fører inn i hjemmet ditt inneholder alltid steiner, lime, rusk, kalsium og andre mineraler. Innskuddene bygge opp og til slutt tette kraner 'aerators. Skru løs strålesamleren og la komponenten, inkludert skjermen sin, suge i en blanding av 1 kopp eddik og 1 kopp vann i ett til to timer for å løse opp avleiringer.

Funksjonsfeil Water Valve


En dårlig eller delvis lukkede vann avstengningsventil under vasken på badet kan føre til at vannet kan strømme sakte. Finn ventilen og vri den mot klokken for å åpne det hele veien. Hvis vannstrømmen er fortsatt treg, erstatte ventilen selv eller ta kontakt med en rørlegger for utskifting.

Ødelagt eller skadet vannledningen


Sjekk vasken vannlinje for å se om det er kreppet eller inneholder ett eller flere kutt eller pauser. En kreppet eller lekker vann tilførselsledningen kan forårsake en kran for å streame sakte. Sett på vanntilførselen selv eller ta kontakt med en rørlegger.

Galvanisert Pipe Issue


Hvis ditt hjem ble bygget før 1975, kan det inneholde galvaniserte rør som begynner å ruste og forverres, noe som resulterer i rusk blokkerer rørene. En blokkert rør begrenser mengden vann streaming fra din bad er kraner samt andre kraner i hjemmet ditt. Kontakte en lisensiert rørlegger for å gi deg et anslag over kostnadene ved å erstatte de galvaniserte rør i hjemmet ditt, eller erstatte rørene selv hvis du har VVS erfaring.

Kommunal vannforsyning Issue


En annen grunn for en langsomtflytende Kranen er en reduksjon i mengden av vann som kommer fra en kommunal vannforsyning. Din by eller fylke kan begrense mengden av vann som strømmer hjem til deg, eller det kan være et problem i ett eller flere rør som leverer vann til ditt hjem fra ditt område vannforsyningssystem. Kontakt din områdets vann pumpestasjon eller kraftselskap og rapportere problemet.