Hovudside

Hvordan lage en 90-graders vinkel med støttemur Blocks

by Walther

Støttemurer legge skjønnhet og dimensjon til en skrå verftet. Du kan bygge en støttemur på hjørnet av din bolig ved å slå den i en 90-graders vinkel. Dette kan enkelt gjøres om veggen er laget av stein. Men hvis du bruker murstein eller blokker, kan det virke litt mer komplisert. Heldigvis er en 90-graders sving faktisk en av de enkleste svinger å gjøre.

Bruksanvisning


•  Legg den første laget av støttemur blokker i grøften. Bruk fulle blokker hele veien fra ende til annen. Plasser en 4-fots nivå på blokkene. Legg jord tilbake under noen lavtliggende områder for å gjøre rad helt i vater.

•  Kontroller den første 90-graders sving ved stangar siden av en hel blokk mot bakre kant av blokkene rundt svingen. Fortsett ned grøften med hele blokker.

•  Sett en annen rad med blokker på toppen av den første raden. Når du kommer til hjørnet, plasserer et rør av landskapet blokk limet i en caulk pistol og avskåret spissen med et verktøy kniv. Kjøre to perler av fugemasse langs toppen av den første blokken lag. Plasser en perle nær fronten og en nær tilbake.

•  Sett en spesiell hjørne blokk på toppen av de selvklebende perler og vrikke den litt. Spesielle hjørneblokker har grove kanter på alle fire sider, og ikke har et sikringsanlegg mønet, noe som ville være merkbar fra den ene siden av hjørnet. Fortsett å legge den andre raden av å beholde blokker langs hjørneblokk.

•  Bygg opp en tredje rad på samme måte som du gjorde den andre raden. Følge et hjørne blokk til 90-graders sving med landskapet blokk lim. Siden støttemurer er sterkere med svimlende ledd, bør dette hjørnet blokk slå motsatt vei fra forrige hjørneblokk. For eksempel, hvis den andre raden hjørneblokk viste foran den lange vei, bør den tredje raden hjørneblokk viser i front på kort vei.

•  Avslutt støttemur med caps. Når du kommer til svingen, måler 1 cm i fra hetten glatte kanten og trekke en linje ned lokket med kritt. Stille opp krittstrek med en giljotin kapperens blad. Stramme hetten inn i kutteren og dra i spaken. Dette gir en grov kant på hjørnet cap.

•  Påfør to perler av landskapet blokk limet på den siste raden øverste overflate og sette kutt hetten på limet. Fortsette å installere caps langs støttemur.

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke ønsker å leie en giljotin cutter, score hetten langs krittlinjen med en meisel og hammer. Vend hetten over og scorer en tomme i fra jevn kant på den siden også. Scorer de to smalere sider, må du snu lokket riktig vei, setter meisel i sentrum av den scoret linje og gi den et fast trykk med hammeren. Hetten skal bryte sammen de scoret linjer.