Hovudside

Forskjellige typer Blanke Keys

by Walther

Forskjellige typer Blanke Keys

Vi bruker dem hver dag, men de fleste av oss dona € ™ t tilbringe mye tid på å tenke nøkler før de blir mistet eller låst i bilen. Når en nøkkel går mangler, eller du trenger en kopi for et familiemedlem eller en nabo, må du ha en nøkkelemne der hakkene er kuttet for å passe akkurat din dør eller lås. Nye nøkler er ofte kuttet på jernvareforretninger eller en kiosk på kjøpesenteret. Hvis du havenâ € ™ t handlet om en nøkkel nylig, kan du bli overrasket over utvalget.

Funksjon


Den type nøkkelemne du trenger avhenger av hvordan den skal brukes. Tastene er klassifisert i grupper som for eksempel boliger, kommersielle, bil, motorsykkel, lastebil eller båt. Bilnøklene kan bære et emblem av bilprodusenten og bygges med en chip for å hjelpe du våren låsen på avstand.

Produsenter


Det er ingen mangel på selskaper som produserer sentrale blanks. Noen av de større navnene inkluderer Ilco, Jet, Kwikset, Master, Schlage og Yale.

Materialer


Nøkkelemner kan være laget av forskjellige materialer. Noen av de vanligste er solid messing, nikkel belagt messing eller nikkel sølv. Design kan være malt på de blanke feltene for å gi dem et særegent utseende. Hodene eller buer av tastene kan gjøres med metall, plast eller enda en tre finish.

Pris


Prisene for enkelte nøkkel blanks starter på like under én dollar og kan stige i pris med flere dollar basert på størrelse, funksjon og stil.

Størrelse


Blanks kommer i et utvalg av størrelser for å passe stort utvalg av låser på markedet. Automotive tastene kan ha lange kniver med et kutt på begge sider. Et vanlig hus nøkkel kan være kortere med et kutt på bare den ene siden av bladet.

Stil


I en tid med forfengelighet bilskilt, ita € ™ s ingen overraskelse at tastene kan være personlig, også. Velg blant regnbuer og hjerter eller brannmennene og fotballer. Nøkkelen kan bære et design av flammer, sebra striper, blomster eller kamuflasje. Gå patriotiske med flagg eller Statue of Liberty. Bære et bilde av presidenten, Superman, Tweety Bird eller Scooby Doo på nøkkelringen. Noen blanks kommer i form av gitarer eller golfballer. Blanks kan også tilpasses med et firmanavn eller telefonnummer.