Hovudside

Hvor lenge Potato Pancakes Sist i fryseren?

by Walther

Hvor lenge Potato Pancakes Sist i fryseren?

Enten det er på slutten av en lang dag, og du er ikke i humør til å lage mat, eller uventede gjester viser på døren din, det er trøst i å vite at du har deilig, hjemmelaget mat gjemt i fryseren. Potet pannekaker fryse godt fordi de ikke inneholder melkeprodukter, men som noe mat, det er en grense for hvor lenge de forblir flavorful gang frosset.

Retningslinjer


I teorien kan du lagre potet pannekaker på ubestemt tid, men det amerikanske Department of Agriculture anbefaler ikke det. Mens maten ikke vil ødelegge, endrer ubestemt lagring sin smak. Å nyte potet pannekaker som smaker nesten like godt som det øyeblikket de er ferdig matlaging, hente dem fra fryseren i løpet av to til tre måneder.

Effekter på Food


All mat blir til slutt endret av langvarig frysing. Hvis oppskriften krever en klatt rømme topping, eliminere rømme før frysing. Rømme skiller og blir vassen når frosset og tint. Enkelte krydder og mat som hvitløk og pepper bli bitter, mens andre krydder eller grønnsaker som løk eller paprika endring smaken etter langvarig frysing. Salt øker også tilbøyelighet for mat laget med fett å harskne, så National Center for Food Bevaring anbefaler å reservere så mye krydder som mulig før etter mat har tint.

Hvordan bevare


Kule potet pannekaker så raskt som mulig og deretter vikle dem i fuktsikker papir eller plassere dem i tettfryseposer. Hvis det er mulig, pakke dem i passende mengder for senere bruk. Skrive innholdet og datoen frosset på utsiden av pakken. Å ødelegge bakterier og andre mikroorganismer, fryse pannekaker umiddelbart og sørge for at fryseren holder seg på 0 grader Fahrenheit.

Tining


Fjern bare antallet pannekaker du ønsker å varme opp, og tine dem i kjøleskapet hvis du ikke har tenkt å varme dem umiddelbart. Det er ikke trygt å tine mat i romtemperatur. Du kan også tine og varme opp pannekaker i ovnen ved 325 grader Fahrenheit. Hvis pannekaker lukter dårlig eller "off" når de tine, følger ordtaket "Når det tvil, kaste den ut."