Hovudside

Gjør-det-selv Ideer for Landscaping uten vann

by Walther

Gjør-det-selv Ideer for Landscaping uten vann

Selv om du ikke har en klar tilførsel av vann, er fortsatt mulig landskaps. Gjør-det-selv med ideer som ikke krever vann for å overleve eller ser fint. Utforme en ordning som kun bruker dekorative gjenstander, heller enn levende ting. Hvis plantene er din lidenskap, legge til et par potte "Air Ferns" inn i designen som ikke trenger vann, skitt eller sol fordi de er faktisk de sketal restene av en viss sjødyr laget for å se ut som en plante.

Landskaps Rock og Murstein


Bruke ulike typer landskaps steiner og murstein for å skape visuell interesse i din hage. Lag asfalterte gangveier og uteplasser med kalkstein eller murstein hagen vegger. Stable større elv steiner for å skape interessante kunststykker eller hager. Lage ulike skilt til som "Kalkstein Alley" eller "River Rock Quarry" til dykket de ulike områder i design. Andre gjør-det-selv-prosjekter inkluderer stein eller murstein brann groper, som ønsker brønner og selv hage benker og fairy ringer.

Hageskulpturer


Velg en solid tema for hele landskapsdesign, eller bryte opp områder i hagen din for å være visuelt annerledes. Hage statuer kommer i form av gnomes, alver, engler og gargoyles bare for å nevne noen. Finn dem på hagesentrene, hjem forbedringer butikker og andre spesialforretninger i nesten alle dyr tenkelige, reelle eller fantasi inspirert. Lag fairy lander, hele dyr familie klaner eller bare starte en samling av de som du liker, enten på grunn av farge eller form.

Tørre vannrør


Bare fordi du ikke har vann, betyr ikke at du ikke kan ha noen vann funksjoner. Trikset er å dekorere dem med noe annet enn vann. Eksempler på dette er, kjøper en dekorativ fugl bad og fylle den med fargerike steiner eller store klinkekuler eller bruke en tørr dammen for å vise frem statuer av sjødyr som delfiner eller havfruer. Male en blå undervannsoperasjoner mur inne tørre fontener og legge til hva som skal svømme i det som gullfisk, skilpadder eller frosker. Fullbyrde disse gjør-det-selv landskaps ideer ved å plassere noen silke blomster i miksen for å legge til grøntområder og farge.