Hovudside

Slik installerer en Landskap belysning Timer

by Walther

Lys legge en helt ny dimensjon til landskapet. I det siste, folk måtte huske å slå av disse lysene. Selvfølgelig, noen ganger lysene ville stå på hele dagen eller slapp i natt timer. Mønsteret av lysene gjorde det lett for andre å se når hus var på ferie. Et landskap belysning tidsur kan gjøre det lett å kontrollere når lysene kommer på, når de går av og hvor sent på natt de brenner.

Bruksanvisning


•  Bestem hvor mye kontroll du ønsker over landskapet belysning. Du kan installere timere som lar deg sette åpningstider, lengde på drift, automatisk justering for sommertid, synkronisert drift av flere transformatorer og mer.

•  Bestem om du heller vil ha i hjemmet kontroll av landskapet belysning timer eller må gå utenfor for å gjøre justeringer i timeren.

•  Installer kontrollenheten for systemet enten innendørs eller utendørs, avhengig av enheten kjøpt.

•  Fest landskapet belysning transformatorer til styreenheten. For noen systemer, vil du trenger for å kjøre ledninger fra transformatorene til tidtakerenheten. Andre systemer kan du bare koble transformatoren (e) i en adapter som deretter plugges inn i stikkontakten. Kortet kommuniserer med kontrollenheten via hjemme eksisterende elektriske ledninger system.

•  Still inn timeren ved hjelp av kontrollgrensesnitt for å skru lyset av og på på ditt ønskede tider eller etter å være på et visst antall timer. Hvert merke av landskap belysning timeren har sin egen unike brukergrensesnitt for å sette timer alternativer.

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke ønsker å bry deg med starttider og stopptider, kan du bare installere landskap belysning med en fotocelle for å forårsake at lyset kommer på i skumringen og ta av ved daggry.
  • Mange nyere modeller av transformatorer for lavspente kablede lysanlegg kommer med innebygde timere. Vurder å kjøpe en ekstra timeren hvis du har flere transformatorer eller transformatorene er skjult i dine busker.
  • Noen belysning tidtakere krever ingen verktøy for å installere og kan være oppe og går i løpet av 10 eller 15 minutter for å åpne pakken.
  • Dobbeltsjekke for å være sikker på timeren enhet du planlegger å kjøpe vil fungere med antall transformatorer i din lyssystem. Du ønsker ikke å begynne å kjøre ledninger bare for å finne ut din timeren vil ikke fungere med systemet.