Hovudside

Hvordan Landscape Rundt Porches Med Rocks

by Walther

Hvordan Landscape Rundt Porches Med Rocks

Lag en stein hage rundt verandaen for å legge til en iøynefallende og lettstelt landskapselement til forgården. Rock landskaps gjør et godt alternativ i områder utsatt for tørke eller for folk som foretrekker liten eller ingen plante omsorg. Boulders ta plassen til busker i å legge interesse til landskapet. Mindre dekorative steiner avrunder utseendet, jobber som kanter for gangveier, grenser for rock hagen selv, og flere kontaktpunkter mellom steinblokker. Spare vann og arbeid med et nei-beskjæring-krevde hage. Med noen få enkle trinn alle kan lage en attraktiv rock garden.

Bruksanvisning


•  Planlegg rock garden. Vurdere hvor mye plass trenger å bli anlagt. For eksempel: to tomter, 8 meter med 4 meter på hver side av verandaen. Det kan bidra til å gjøre en skisse. Som en retningslinje, kan du bruke en to-fot i diameter (eller større) kampestein per 4-fot med 4-fots område.

•  Skaffe steinblokker, dekorative steiner og grus for veranda området rock garden. Start med 12 dekorative steiner (8 til 10 tommer i diameter) per 4-fot med 4-fots område. Få mindre (5 tommer) steiner for grenser. Lava steiner gjøre et godt valg for steinblokker og store steiner som den porøse vulkansk stein veier mye mindre enn solid rock. Velg steiner i farger som utfyller fargen på huset og veranda. For eksempel, røde lava steiner legge landskapet interesse til et gult hus med en hvit veranda. Boulders legge høyde og dimensjon.

•  Velg plassering for steinblokker. Foreta avstands uregelmessig for et naturlig utseende, og plassere dem i vinkel på hverandre. Unngå å plassere dem i en linje. Rave posisjoner, og plassere de største som er nærmest til huset for å legge til visuelle appell som gjester nærmer veranda. Grave en seks-tommers dypt hull for hver stein og linje hullet med grus. Dette vil stabilisere rock og gi den et naturlig utseende, som om det har alltid vært der. Plasser de dekorative steiner i grupper mellom steinene til å fylle ut i landskapet.

•  Plasser dekorative steiner langs gangvei til veranda, og bruke dem som en kant for rock hage tomter nær verandaen. Sette steinene ved siden av hverandre, som beskriver tomten for rock garden.

•  Legg tørke-resistente planter mellom steinblokker. Dette holder veranda-området liggende et lite vedlikehold hage, og samtidig legge mer tekstur og et levende landskap. En rock garden gjør et godt sted for en fugl bad eller solenergi fontenen.

Tips og advarsler


  • En rock garden gjør et godt sted for en fugl bad eller solenergi fontenen.
  • Retail informasjon er gitt for eksempel.
  • Få hjelp flytte tunge steiner.
  • Unngå å plassere steinblokker eller dekorative steiner mot veranda eller huset ytterkledning eller andre trekonstruksjon. Fuktighet kan være beskyttet av stein og forårsake råte.