Hovudside

Slik fjerner en sheetrock veggen ved siden av et tak

by Walther

Slik fjerner en sheetrock veggen ved siden av et tak

Fjerne en sheetrock veggen fra ditt hjem er en lett oppgave, og kan gjøres med noen grunnleggende hånd verktøy, selv om du har liten eller ingen Oppussing erfaring. Sheetrock er et bestemt merke av gips laget av USG Corporation og kommer i forskjellige tykkelser, inkludert 1/4 tommer, 3/8 tommers eller 1/2 tommer. Følge fremgangsmåten er den samme uavhengig av tykkelsen på veggene. Disse instruksjonene vil også arbeide for gips som ikke Sheetrock merkevare vegg bord.

Bruksanvisning


•  Ta noen bilder eller andre veggtepper fra veggen. Eventuelle gardinstenger, gardiner eller persienner bør også tas ned.

•  Bruk skrutrekker til å skru av noen brytere og uttak dekker.

•  Lukk alle dører som fører inn i eller ut av rommet. Hvis det er noen åpne passasjer, bruke tape for å henge plast ark over dem. Det er viktig å stenge av rommet for å hindre enhver gips støv fra å reise gjennom huset.

•  Åpne noen vinduer i rommet der du skal fjerne veggen. Dette vil forbedre ventilasjon og bidra la noen av gips støv unnslippe rommet.

•  Ta på deg vernebriller, arbeidshansker og støvmaske.

•  Skjær langs sheetrock veggen øverst i hjørnet der den møter taket. For å gjøre dette, starter i et hjørne og gjøre kutt med kniv, går fra den ene enden av veggen til den andre. Mens skjære, gjelder moderat trykk mot kniven. Du vil mest sannsynlig trenger å gjøre to omganger med kniven for å få en dyp nok kutt gjennom gips der den møter taket. Ved å gjøre dette kuttet, vil du forhindre skade på hjørnet av taket når du tar den sheetrock veggen. Hvis du bare fjerne en vegg, vil du også trenger å klippe langs den vertikale hjørnet der to vegger møtes for å hindre skade på kanten av veggen du forlater intakt.

•  Slå på stud finder og plassere den på veggen, flytte den vannrett inntil en vegg stud er plassert. Avhengig av den spesifikke type stud finder du har, vil en rekke lamper tennes eller en alarm vil pipe når du har funnet en stud. Merk av plasseringen på veggen med blyant.

•  Punch et hull i veggen ved å treffe veggen med hammeren. Sikt på stedet direkte til venstre eller høyre for stud du har merket. Du må slå sheetrock et par ganger for å lage et hull stort nok til å passe begge hendene inn.

•  Grip veggen gjennom hullet du har opprettet og trekk forsiktig tilbake på gips, og skyv den frem. Sheetrock kan lett brekke opp i mindre biter, men det vil være mye lettere å fjerne det hvis du kan holde det intakt. Når du trekker på den sheetrock, ikke prøv å raskt rive det av veggen. I stedet, bare bruke moderat kraft når trekke tilbake på det. Gjenta denne prosessen til det området av gips har løsnet fra bolten som er nærmest hullet.

•  Fortsett å trekke tilbake på gips, jobbe deg horisontalt over veggen til et helt ark med gips er fjernet.

•  Nå som ett stort ark med gips er fjernet, vil du være i stand til å ta den eksponerte kanten av neste stykke gips og trekk den av stud.

•  Arbeid deg gjennom veggen til all sheetrock er fjernet.

Tips og advarsler


  • Hvis du bare fjerne en vegg av sheetrock, vil du være i stand til å bryte den opp i mindre biter, legg den i en stor søppelpose og kast den med vanlig søppel. Når fjerne flere vegger, kan det være bedre å få en søppel bin fra din lokale avfallstransportør. På denne måten vil du være i stand til å kaste store deler av sheetrock direkte i søppelkassen og spare tid ved å slippe å bryte det ned i mindre biter og bag det opp.