Hovudside

Hvordan finne en Hole i en Pool Liner

by Walther

Hvis du har et basseng, og du mister mye vann på en regelmessig basis, kan du ha et hull i basseng duken. Finne et hull i et basseng liner er definitivt en vanskelig oppgave, men det er en viktig en. Finne hullet gjør det mulig å fikse det, som hindrer den fra å bli større og forårsaker mer skade på liner. Hvis du kan finne hullet, kan du enten reparere det selv eller ringe en pool profesjonell til å fikse det for deg.

Bruksanvisning


•  Finn ut om din basseng duken lekker. For å gjøre dette, fylle bassenget til sitt normale nivå. Få en bøtte og fyll den med vann. Du kan også være lurt å veie den ned med noen steiner slik at det ikke vil skade liner hvis det blir slått over ende. Sette bøtte på dine pool trinn, med toppen av bøtta stikker ut. Kontroller at pool-vannstand og bøtte-vannstanden kamp. Hvis du ikke har basseng trapper, kan du prøve å balansere den på toppen rung av bassenget stigen. Senke ned de fleste av bøtten i bassengvannet vil sikre at temperaturen av vannet i bøtten er den samme som temperaturen i vannet i bassenget, noe som betyr at de vil fordampe ved den samme hastighet. Merk av hvor mye vann som er i bassenget, og hvor mye vann er i bøtta ved å plassere en blyant merke eller et stykke Scotch tape på hvert vannstanden. Vent 24 timer, deretter måle hvor mye vann gikk tapt i bassenget, i motsetning til i bøtta. Hvis mer vann gikk tapt i bassenget enn i bøtta, du har et hull i basseng duken.

•  Finn ut om det er noe som punktering bassenget liner. Sakte slippe konditorfarge rundt bassenget stige eller trapp stripe, skimmer frontplaten, og returnere frontplaten. Hvis det er et hull rundt disse områdene, vil du se konditorfarge blir sugd inn i hullet. Hvis hullet er ikke i nærheten av trappe stripe, stige, eller skimmer eller returfrontplater, vil du trenger for å finne hullet andre steder i liner. Denne prosessen kan være vanskelig, fordi mange liners har et design på bunnen og sidene av bassenget gulv og vegger.

•  Utfør en visuell inspeksjon av bassenget. Hvis du ser noe unormalt, bruker konditorfarge for å avgjøre om det er et hull i duken, som beskrevet i trinn 2.

•  Med hendene, føler langs veggene og bunnen av bassenget for å finne den liner tåre eller hull. Dette vil være en krevende oppgave, men å gjøre en grundig jobb vil sikre at du bare er nødt til å gå rundt bassenget en gang for å finne hullet. Hvis du har en venn som dykk, kan det være lurt å be henne om å ta over hennes dykkerutstyr og sjekk ut i bunnen av den dype enden for deg. Dette vil være mindre tidkrevende enn å holde pusten, synkende til bunnen av bassenget og leter etter hullet selv.

•  Når du har funnet hullet i din liner, enten fikse det selv eller ringe en pool profesjonell til å komme å fikse det for deg. Fikse lekkasjen så snart du kan, for å hindre den fra å bli større.

Tips og advarsler


  • Bruk konditorfarge for å finne hull rundt ting som kan punktere du basseng liner, for eksempel trappe stripe, leider, og retur- og skimmer frontplater.