Hovudside

Hvordan å reparere en Kohler Bol tappekran

by Walther

Hvordan å reparere en Kohler Bol tappekran

Kohler BOL bad kraner er unike i stil, kan du aldri trenger å lære hvordan reparere Kohler BOL trau kranen. I sjeldne tilfeller, når en Kohler tappekran ikke klarer å møte dine forventninger, kan du reparere kranen selv med liten innsats. Med kun Kohler originale reservedeler, bør jobben bare ta omtrent en time å fullføre. Din Kohler tappekran kom med en begrenset livstidsgaranti; kalle Kohler ved første tegn på et drypp for å motta gratis reservedeler.

Bruksanvisning


•  Slå av vannforsyningen av til kranen. Det bør være to små krom ventiler i henhold til din vasken på badet. Slå kranen på i midten, slik at vannet er varmt. Rotere ventilen håndtak med klokken for å lukke dem. Hvis vannet ikke stoppe strømmer, erstatte de små krom ventiler før du fortsetter.

•  Fjern kantringen fra toppen av kranen hvis kranen er konstruert med ett. Sakte løfte og vri håndtaket skjørtet opp og av kranen håndtaket for hånd. Ikke bruk noe metall verktøy for å fjerne skjørtet; du vil skade den delen.

•  Løft håndtaket så langt tilbake som det går, og deretter løsne håndtaket skruen plassert på håndtaket basen. Bruk en 3/32 tommers sekskantnøkkel til å løsne skruen. Ikke fjern skruen fra håndtaket. Løfte håndtaket av ventilspindelen. Regulere ventilspindelen vertikalt.

•  Ta av ventildekselet holde trim ved å vri den mot klokken, kun ved hjelp av en 11/8-tommers pipenøkkel. Ikke bruk et annet verktøy for å prøve å fjerne ventildekselet; er det en høy risiko for skade på kranen. Løft ventilen ut av kranen for hånd. Legg merke til plasseringen av ventilen når du tar den fra kranen.

•  Installer Kohler BOL ventil i kranen i nøyaktig posisjon som den gamle ventil; det må passe perfekt. Påfør et tynt lag av rørlegger er silikonfett til ventildekselet tråder og legge O-ringen i kranen base. Skru ventildekselet tilbake på kranen for hånd og da er det med 11/8-tommers pipenøkkel en kvart omdreining mer. Skyv håndtaket på ventilspindelen og stram til festeskruen med 3/32-tommers sekskantnøkkel. Lede håndtaket skjørtet over håndtaket på toppen av ventildekselet. Installere toppen trim ring hvis du har en. Slå vannet tilbake på og se etter lekkasjer.

Tips og advarsler


  • Du kan leie i kontakten med de fleste hjem sentre.
  • For å unngå å skade din Kohler BOL kranen, må du bare bruke de anbefalte verktøy.