Hovudside

Slik fjerner Carpet Padding Fra Floor

by Walther

Slik fjerner Carpet Padding Fra Floor

Teppe polstring beskytter teppet fra undergulvet og gir pute å gå på. Normalt når erstatte teppet, kan den gamle padding må erstattes også. Den gamle padding kan stiftes eller limes til underlaget overflaten og fjerne det krever visse teknikker for å ikke skade gulv under puten. Når du har fjernet padding kan du enten erstatte med ny polstring og teppe, eller med andre typer gulv som laminat eller parkett.

Bruksanvisning


•  Skjær teppet polstring ved hjelp av et verktøy kniv. Starter ved den ene ende av rommet og kutte en lang linje til den motsatte side av rommet. Flytt over en fot. Og kutte en annen lang skår. Gjenta til du når den andre enden av veggen. Etter kutting i lengderetningen, kuttet bredden av teppet puten på samme måte.

•  Fjern stifter i teppet polstring med tang. Ta tak i stift med tang. Rock the tang og tilbake, løsne stift, trekk det fri fra utfyllingen. Fjern alle stifter fra padding.

•  Hell white spirit eller hvit eddik i en sprayflaske for å bruke som et løsemiddel. Spray limt teppe padding lett med løsemiddel. Løsemiddelet løsner limet for enklere fjerning.

•  Trekk teppet polstring fra gulvet, eller skrape limt polstring med en sparkel. Legge sparkel i flukt med gulv og skrape padding fra gulvet.

•  Hell 2 ss. av et lim remover på en klut og tørk over noen teppe padding lim blir igjen på gulvet. Skyll undergulvet rent med en fuktig klut og tørk med en ren fille.