Hovudside

Hvordan redusere Floor Vibrations

by Walther

Hvordan redusere Floor Vibrations

Enten på grunn av husholdningsapparater, tung fot trafikk, en alder av bygningen eller utendørs faktorer, er gulvet vibrasjon et frustrerende problem som kan forstyrre livet ditt. Vibrerende gulv kan forekomme på alle nivå av et hjem, og selv om det vanligvis ISNA € ™ t et problem som er farlig, ita € ™ s fremdeles noe youâ € ™ ll ønsker å rette så snart som mulig. Hindre gulvet vibrasjon i byggefasen er den klokeste måten å kontrollere det, men du kan prøve andre vibrasjonsreduksjon teknikker i ettertid.

Bruksanvisning


•  øke dempningen av gulvet ved å tilsette ekstra komponenter til rommet eller rommene. Legg gips i taket, oppføre en skillevegg i rommet eller legge til ekstra møbler og inventar på gulvet for å redusere vibrasjoner.

•  Flytt kilden for vibrasjon om mulig. Som et eksempel, flytte vaskerom fra trappen til kjelleren eller flytte et stereoanlegg til et annet rom. Flytt maskiner eller mennesker tettere til kolonner for å minske vibrasjoner på et kontor eller næringsbygg.

•  Ordne elementer i rommet som vibrerer for å lage støy mindre merkbar. Gulvet vibrasjon kan fortsatt gjenstår, men du wonâ € ™ t varsel så mye.

•  Skaffe gummi vibrasjonsdempende pads å plassere under din vaskemaskin eller tørketrommel, hvis de er årsaken til gulvet vibrasjon.

•  Legg gummi isolerende ermer eller drivning til vannrør, slik at de dona € ™ t berører hverandre eller noen deler av gulvbjelkene eller ramme.