Hovudside

Hvordan fikse Grout i en dusj

by Walther

Fuger på en flis vegg eller gulv er en form for sement som sitter mellom flisene, koble dem sammen og tetting av mellomrom mellom dem. Dette er en spesielt viktig funksjon for dusj fliser. Hvis mørtel mellom dusj fliser er sprukket eller smuldrer, kan fuktighet komme bak flisene, noe som kan føre til alle typer problemer. Grave ut den dårlige fuger og erstatte det er en helg prosjekt som vil hjelpe deg å unngå mer arbeid og utgifter senere.

Bruksanvisning


•  Fjern den skadede fugemasse fra mellom flisene dusj med en fugemasse sag ved å dytte sagen forover og tilbake over fugemasse, grave i det. Fjern alle sprakk eller smuldrer fugemasse fra hver linje og en tomme eller to av god fugemasse i hver ende.

•  Rengjør flisene (og de ​​utsatte fugemasse linjer) med fliser cleanser og en skurebørste. Skyll godt. Gå videre med prosjektet, mens flisene og linjene er fortsatt vått.

•  Legg fugemasse mix og vann sammen i en bøtte i forholdet angitt på fuger emballasje (det vil variere fra merke). Bruk nok til å dekke alle de utsatte fugemasse linjer.

•  Bland fugemasse og vann med drill og blande bar. Bland det godt. La den sitte i bøtte i 10 minutter. Bland det igjen.

•  Påfør fugemasse til de åpne skjøter på veggene dusj med en fugemasse flyte, starter på den høyeste delen av linjene og jobbe deg nedover. For hver linje, tørk fugemasse over overflaten, deretter skrape langsiden av flyte over linjen på en diagonal vinkel for å tvinge den ned i den. Gjør dette til alle linjene.

•  La fugemasse sitte i linjene i 10 minutter. Tørk av overflødig fugemasse med en fuktig svamp. La det stå i 24 timer.

•  Påfør et lag med fugemasse tetningsmasse over fugemasse linjer med svamp applikator. La det stå i 12 timer. Påfør et andre strøk på samme måte. La det stå i 24 timer før du bruker dusjen.