Hovudside

Hvordan bygge en Crusher Run Innkjørsel

by Walther

Hvordan bygge en Crusher Run Innkjørsel

Grus innkjørsler, når de er riktig konstruert, gir relativt rimelig, midlertidig eller langsiktig tilgjengelighet til en struktur eller annen funksjon. Crusher løp er en type grus som består av kantete, pukk varierer i størrelse fra 3/4-tommers til silt. Flere faktorer påvirker suksessen og lang av en knuser kjøre innkjørsel, inkludert en tilstrekkelig base, krone og drenering. Sjekk med den styrende kommune eller jurisdiksjon før du begynner oppkjørselen konstruksjon, så er det ofte regler som gjelder for oppkjørselen materialer, skråning og andre faktorer.

Bruksanvisning


•  grave ut plass til oppkjørselen. Fjern matjord og organisk materiale inntil hard overflate er nådd. Bruk leide maskiner, en liten traktor eller håndverktøy for denne oppgaven.

•  Compact skitt base ved gjentatte ganger å kjøre over den med tunge maskiner eller ved å benytte en vibrerende plate eller hånd tamp.

•  Legg filter stoff eller landskaps klut i den utgravde oppkjørselen plass, hvis ønskelig. Dette stoffet kan bidra til å begrense tilstedeværelsen av vegetasjon i oppkjørselen.

•  Legg til en 4-tommers lag av grus til den utgravde oppkjørselen plass. Hvis det er mulig, bruke større, knyttneve-sized steiner for denne første laget.

•  Kompakt det første laget av aggregatet ved hjelp av samme utstyr og fremgangsmåter som med den underliggende jord basen.

•  Legg til og kompakt crusher kjøre i 4-tommers lag inntil grov oppkjørselen skjemaet er oppnådd. To til tre lag av knus løp er vanligvis nødvendig for å nå dette punkt, avhengig av dybden av det utgravde innkjørsel plass. Vent med å komprimere den endelige laget av crusher løp før den har blitt formet.

•  Shape det endelige laget av crusher løp før det er grundig komprimeres. Overflaten av oppkjørselen bør ha en krone som hindrer vann i puddling på oppkjørselen ved å tvinge den til å kjøre av sidene. Gjør sentrum av oppkjørselen noen inches høyere enn kantene, kompakt oppkjørselen og kontroller at kronen er til stede ved å sette den ene enden av et nivå bord på kronen og måle ned fra styret på et punkt over oppkjørselen kanten . Flytte eller legge crusher løp etter behov og kompakt det.

•  Oppretthold oppkjørselen regelmessig ved raking grus for å gjenopprette kronen og fylle ut noen lave flekker, og legger ny crusher løpe etter behov. Ta opp disse små problemer raskt vil stymie alvorlige problemer, som washouts.

Tips og advarsler


  • Som en generell tommelfingerregel, konstruere grus innkjørsler ved lagdeling stein av størrelse, slik at det nederste laget er stor, knyttneve-sized stein og påfølgende lag består av stadig mindre steiner, som crusher løp.
  • For korte innkjørsler hvor estetikk er av større bekymring enn drenering, vurdere å installere tre, stein eller blokk edgers på sidene av innkjørsler å inneholde knuseren stein.