Hovudside

Hvordan Hang Tynne gardiner med ett Tie Back

by Walther

Hvordan Hang Tynne gardiner med ett Tie Back

Tynne gardiner kan henges ved hjelp av gardinstenger og braketter. De ser vakker i alle rom, og kommer i en rekke farger som vil kompliment din innredning. Når dine tynne gardiner er hengt, kan du la dem ned, for personvern, eller knytte dem tilbake for å la solen skinne inn i rommet. Ved hjelp av en tieback er et utmerket valg for tynne gardiner.

Bruksanvisning


•  Bestem hvor du vil den øvre kanten av gardiner å være. Mål opp fra gulvet ved hjelp av et målebånd på både høyre og venstre side av vinduet. Si at du ønsker din gardiner å henge en tomme over den øverste kanten av vinduet. Mål til det punktet på hver side og merke med en tusjpenn. Dette er hvor brakettene vil gå. Plassere brakettene en tomme til høyre og venstre side av vindusrammen for å sikre gardin bredde vil dekke hele vinduet.

•  Hold venstre sidefeste den opp til veggen med den øverste kanten av det på den målte mark. Det vil være to hull i braketten. Bruke tusjpenn til dot veggen innenfor disse hullene. Dette vil tillate deg å fjerne braketten og fortsatt vet hvor du skal bore styrehull. Sett den venstre braketten og merk hull plasser for høyre side. Bruk en oppladbar drill og en 1/16-tommers bor til å bore styrehull der merkene er. Slå biter og legg den venstre braketten i posisjon. Sett skruer. Fest høyre braketten.

•  Sett dine gardiner på gardin stang ved slipping stangen gjennom gardinene lomme. Lommen er på den øvre kanten av teppet. Når gardinene er på stanga de er klar til å henge. Fest stangen til brakettene. Du har hengt gardinene.

•  Ordne gardinene slik du liker dem. Sørg for at de er jevnt krøllet langs stangen. Bestemme hvilken side du vil at en tieback å være på, til høyre eller til venstre i vinduet. Du må også bestemme hvor langt opp eller ned vinduet du vil at tieback å være. Ta en måling og lage en prikk med tusjpenn på stedet der den tieback bør sikres. Du kan også velge å bruke en enkelt tieback i midten av vinduet for å samle gardinene i midten. Tie tilbake må festes til en vegg. Du kan bruke et senter tieback rett under nedre kant av vinduet. Ved hjelp av en oppladbar drill og en 1/16-tommers bit, lage et hull der du vil tie tilbake vedlagt.

•  Brett din tieback i halvparten. Arbeid spissen av en skrue gjennom baksiden av stoffet, ved folden. Mønsteret side av duken bør være på baksiden av falsen. Hold tieback nær hullet som har blitt boret. Vri forsiktig på skruen i hullet fire eller fem ganger for hånd. Fører innsett skruen med drill. Trekke tilbake gardinene til venstre, høyre eller midten ved hjelp av denne ene tieback.

Tips og advarsler


  • Måle nøye; ikke gå av øyet.
  • Vær forsiktig og forsiktig med en batteridrevet drill.