Hovudside

Metal Fekting Materialer

by Walther

Metal Fekting Materialer

For tusenvis av år har mennesker brukt barrierer for å beskytte sine eiendommer og penn husdyr. I dag serverer metall fekting som materialet for å utføre slike oppgaver, og moderne metall fekting tilbyr mange varianter.

Historie


I 1874 introduserte Joseph Glidden piggtråd på fylkesmessen i DeKalb, Ill., Og det ble raskt et populært materiale for inngjerding hos storfe og andre husdyr. Chain link fekting ble oppfunnet i 1844 av Charles Barnard. Anker Fence var den første amerikanske selskapet å produsere kjeden link fekting.

Funksjon


Metall fekting serverer en primær funksjon. Det omslutter områder. Den lukket rom gir større sikkerhet mot innblanding utenfra. Gjerder også holde dyr i meter og tjene som visuelle barrierer. Sammen med en funksjonell hensikt, metall fekting gir ofte en estetisk appell.

Typer


Metall fekting kommer i mange former. Aluminium og smijern er dekorative gjerdemateriell. De gir noen estetiske fordeler og tjener som barrierer, så vel. Kjeden link, wire og netting er utviklet primært for funksjon. Kjedeleddet, langt, priser som den vanligste metall gjerde materiale. Wire og netting gjerder generelt anses midlertidige gjerder. Piggtråd er en vanlig type gjerder.

Spesifikasjoner


Fire materialkomponenter utgjør kjeden link fekting. Stoffet er diamantformet ståltråd av gjerdet. Rammeverket del, som omfatter innlegg og kryss støtter, gir strukturen i kjeden link fekting. Beslag holde stoffet til innlegg og sprosser, og porter gi inngangen poeng inn i lukkede områder. Mest kjeden link fekting er belagt med sink eller aluminium, som beskytter mot rust. Chain link er noen ganger belagt i farget PVC, også.

Størrelse


Høyden og tykkelsen av metall fekting materialer er viktige faktorer for å vurdere når du kjøper metall fekting. Noen gjerder må være høy for å tilveiebringe en maksimal visuell og fysisk barriere. Mest kjeden link fekting faller innenfor en 4- til 20-fot-høy rekkevidde. Tunge gauge fekting er designet for langsiktig nytte. Lettere måler gjerder, slik som maskevaieren, er utformet som en midlertidig barriere. Gauge gjelder også rammen, noe som kan har tynne eller tykke metallstolper og tverr støtter. Mest kjeden link fekting kommer i ruller på 50 fot. Innlegg er satt i bakken hver 10 meter.

Betraktninger


Kostnaden av metall gjerdemateriale er en nøkkelfaktor i hvilken type gjerde en eiendom eier kjøper. Gjerder er billig. Kjeden link fekting er litt dyrere. Ornamental fekting er den dyreste. Aluminium fekting er generelt mindre kostbart enn smijern gjerder. Aluminium, men er også mindre holdbare.

Fordeler


Holdbarhet og styrke av metall fekting gjør det mer gunstig enn tre gjerder, som er mer utsatt for skader og fordreining. En godt bygget metall gjerde kan vare i flere tiår.