Hovudside

Badekar Blandebatteri Typer

by Walther

Badekar Blandebatteri Typer

Det finnes mange typer badekar kraner for å tilfreds noens smak og stil, om du erstatter en eksisterende kranen fordi det lekker eller er flekket eller du skal sette inn nye kraner i et nytt bad tillegg eller et nytt hus. Det er også stiler som er designet for å være enklere for eldre mennesker å bruke og det er også barnevennlige modeller.

Frittstående Kraner


En antikk frittstående klo fot badekar har kraner som er skreddersydd for sin design. Frittstående kraner er montert i gulvet og høye varme og kalde vannrør stå over kanten av karet. Det finnes to håndtak og dusjen har vanligvis en lang hånd. Håndtakene er generelt den krysstypen, i tråd med den antikke utseendet av kranen.

Deck-Mounted Kraner


Badekar kraner er tilgjengelig i et dekk montert stil som installeres på toppen av karet kanten. Denne stilen har to håndtak på grunn av måten den er installert på toppen og denne stilen kommer i mange stiler og utførelser.

Veggmonterte armaturer


Veggmontert badekar kraner er den mest populære typen for badekar med dusj. Disse kranene kommer med en eller to håndtak og kommer i mange forskjellige utførelser og farger.

Avsluttes


Kraner kommer i mange utførelser å utfylle ditt bad og koordinere med andre bad maskinvare. Tinn, nikkel og satin finish er vanlig for kraner, samt håndkle barer og toalettpapir holdere. En solid kobber finish, men vil vare lenger enn noen annen type kranen fordi det ikke vil oksidere og finishen vil ikke løsner i motsetning til sølvbelagt varianter.

Håndtak


Enkle og doble håndtak hver har en annen enn utseende formål. En dobbel-håndtak tappekran har ett håndtak for kaldt vann og en annen for varmt vann. Hver svinger for å justere temperaturen. Paddle-type håndtak er lettere for eldre mennesker med leddgikt å snu. Du kan slå en cross-stil tappekran bare en kvart omdreining for fulle vannvolum. Single-håndtak kraner har et varmt og kaldt vann mikser i håndtaket, slik at du justere vanntemperaturen ved å vri på håndtaket. Den single-håndtak tappekran er bra for barn. Det kan stå på en varm setting så når et barn slår den på, vil det ikke brenne dem. Når kranene blir erstattet, hvis du ønsker å endre fra ett-håndtert stil til de to-håndtert stil, må du et ekstra hull for den andre kranen.