Hovudside

DIY Kjeller Crack Repair

by Walther

DIY Kjeller Crack Repair

De fleste kjellere har strømmet betongvegger og gulv. Betong er sterk og relativt billig som byggemateriale, noe som gjør det til et utmerket valg for stiftelser. Imidlertid, fordi betong er et porøst materiale, vil det utvikle sprekker fra tid til annen, særlig i områder som står dramatisk temperatur sving. Monteringen av disse sprekker trenger ikke å være en vanskelig prosedyre. Med riktig verktøy og litt know-how, kan bare om noen takle denne jobben.

Bruksanvisning


•  Fjern eventuelt konkret rusk fra sprekken. Ta en skrutrekker og forsiktig rake det gjennom sprekken, løsner noen løse biter av betong. Børst ut området forsiktig med en stålbørste for å få noen små gjenværende partikler.

•  Påfør betong patch. Bruk en sparkel å liberalt fylle sprekken med den ferdige betong patch. Moderne patcher krever ingen blanding; bare sparkel det inn i sprekken. Hvis sprekken er mer enn 1 cm dyp, gjelder en tomme av plaster om gangen, venter en time mellom lagene.

•  Glatt betong patch. Når selve sprekk er helt fylt med lapp, legge et tynt lag over toppen som stråler ut ca 3 inches på alle sider. Glatt dette laget ut med kanten av sparkel.

•  Paint eller forsegle betongen patch. Etter å ha ventet over natten for de konkrete patch lag for å ha fullstendig kurert, for å børste eller rulle på en konkret sealer eller maling matche det omkringliggende området.