Hovudside

Slik installerer fransk Sluk i et lite tun

by Walther

Når du kjøper et nytt hjem, er en av de første oppgavene på listen for å legge ut og gjennomføre landskaps. Et landskap kan bestå av en plen, grønnsakshager, blomsterbed, trær eller busker, men det krever alltid konsekvent, selv drenering. Hvis du ønsker å landskapet hagen din, men eget land utsatt for puddling, bygge en fransk avløp eller to for drenering og dekorasjon.

Bruksanvisning


•  Grav de franske avløp i løpet av våren eller forsommeren, når jorda er varm, relativt fuktig og myk. Kjør den franske avløp ned grensene til din eiendom --- eller fra de mest plagsomme flekker --- til gaten eller naturlig lavtliggende områder. Målet er å flytte vann fra hagen din til en mer praktisk drenering nettstedet.

•  Bygg grøfter for de franske avløp. Grave grøfter 12 inches dypt på sine startpunkter, og 5 til 6 inches bred. Slope skyttergravene nedover som du går ved å grave 1/2 tommers dypere hver 3 til 4 meter. Denne skråningen verver tyngdekraften som drenering alliert.

•  Linje hver grøft med 3 inches av grov grus som base, og deretter legge en lengde på 12- til 14-tommers bred landskapet stoff over grus. Stoffet skal kjøre lengden på hver grøft og også linje sidene.

•  Legg en avløpsrøret på toppen av stoffet i hver grøft, med slutten på tunet pekte opp mot himmelen, og selv med toppen av grøften. Bruk perforerte dreneringsrøret med hullene vendt nedover for raskere drenering og i meter uten tilgang til en takrenne.

•  Dekk hver dreneringsrør med kantene av landskapet stoff, og deretter fylle skyttergravene med grus. La grus utsatt for et uttørket elveleie utseende og dekorere det med elv stein eller andre dekorative steiner, eller dekke det med sand og matjord for å skjule det.

Tips og advarsler


  • Endre jord i planting områder, grønnsakshager og blomsterbed med organisk kompost, torv mose og flis å øke jord drenering for planterøttene. Dette betyr ikke hjelpe generelle yard drenering, men ikke holder røtter fra råtnende i stillestående vann.