Hovudside

Hvordan lage foret gardiner med en Header

by Walther

Å gjøre en foret gardin med en header vil gi deg et skarpere og mer polert utseende enn en gardin uten fôr. Linings kan virke skummelt å sy, men disse gardinene er enkle å lage, fordi du ikke jobber med hems; alle dine kanter er vedlagt i slimhinnen. Du kan gjøre stilen og formen på gardinene så komplisert som du ønsker. Bare kutte fôr stoff som et speilbilde av gardin stoff. Disse instruksjonene er for grunnleggende rektangulære paneler.

Bruksanvisning


•  Installer gardin stang for vinduet. Måle lengden av stangen, inkluderer sideretur hvis det er en. Doble denne målingen. Dette er din bredde måling.

•  Mål fra toppen av stangen til det punktet hvor bunnen av foret gardin vil falle. Tilsett 1 tommers pluss høyden du ønsker for spissen. Dette er din lengdemåling.

•  Mål og kutte gardin stoff ved hjelp av bredde- og lengdemålinger de. Plasser fôr stoff høyre side opp på et flatt underlag. Plasser kutt gardin stoffet med rettsiden ned på fôr og pin lagene sammen. Skjær fôr selv med gardin stoff.

•  Bestem som er den øverste kanten av foret gardin. På begge sidekantene av gardin, måle ned fra den øverste kanten ½-tommers pluss header ønsket størrelse. Markere stoffet på dette punkt ved hjelp av skredderkritt. Hopp 1 ½ inches for stanglomme og mark på dette punktet. Hvis diameteren på stangen er større enn 1 ½ inches, vil du trenger å justere målingen her.

•  Sy en ½-tommers sømmonn ned den ene siden av foret gardin. Sy til det første merket, hoppe over stangen lommen og gjenoppta sy på det andre merket. Fortsett å sy på siden, på tvers av bunnen og opp den andre siden. Sy til det første merket, hoppe over stangen lommen og gjenoppta sy i siste mark og til slutten. La toppen av foret gardin åpen.

•  Brett og press den øverste kanten av foret gardin til feil side av stoffet en ½-tommers. Clip de nederste hjørnene av gardin og ta til høyre side ut.

•  Pin den øverste kanten av foret gardin header sammen. Top sting så nær kanten som mulig.

•  Plasser foret gardin med fôr siden opp på arbeidsflaten. Bruk lappeskredderens kritt for å trekke en linje fra toppen av stangen lommen på den ene side av gardinen til toppen av stanglomme på den andre siden. Gjenta for bunnen av stangen lommen.

•  Pin lagene i stanglommen sammen for å hindre at den glipper. Top sting langs skredderkrittstrek, over og under stangen lommen.