Hovudside

Når får du beskjære rosebusker i Ohio?

by Walther

Når får du beskjære rosebusker i Ohio?

Tiden til anlegget, og hvilket utvalg av rose vil lykkes i din Ohio rosehage, avhenger av om du bor i nord eller sør Ohio. Hybrid te roser, for eksempel, krever vinter beskyttelse i det nordlige Ohio, men ikke i sør. Tid til å beskjære en rosebusk er den samme, men for alle Ohio gartnere.

Betydning


Rosebusker krever beskjæring for en rekke årsaker, er høvding blant dem å tømme ut gjengroing å tillate for bedre luftsirkulasjon i anlegget. Roser er utsatt for soppsykdommer som trives når luftsirkulasjon i anlegget blir hindret.

Fakta


Spør hvilken som helst antall rians hvordan å beskjære en rosebusk og du vil få så mange forskjellige svar. Det er ingen "riktig" måte å beskjære. I alle fall, for å beskjære tynn vekst i midten av anlegget. Klippe grener som krysser over hverandre og sviske å holde anlegget til den størrelsen du ønsker.

Timing


Prime rose beskjæring ganger i Ohio Gardens er i løpet av mars og i begynnelsen av april. Arvestykke roser, også kjent som gamle hageroser, bør beskjæres umiddelbart etter at de er ferdig med blomstringen.