Hovudside

Tips om rengjøring laminatgulv

by Walther

Tips om rengjøring laminatgulv

Mange mødre er glad i å fortelle sine barn, "Hvis du vil ha noe å vare, må du ta vare på den." Akkurat som mange andre ting vi får i livet, vil laminatgulv vare i evigheter hvis du tar vare på dem riktig . Laminatgulv er et billigere alternativ til tradisjonell parkett. Det er også lettere å ta vare på enn tregulv. Maksimere glansen av din laminatgulv ved å følge noen enkle triks.

Feie


Når du bruker en tradisjonell kost for å rense laminat gulv, starter i hjørnene av rommet, feiende gulvlister og under skap som du jobber deg mot midten av rommet. Bruk et solid, nivå feiebrett for å sikre skitt ikke snike under den og tilbake i luften eller på gulvet. Noen ganger bruker en kost vil bare blåse støv rundt i rommet i stedet for inn i støv pan. For å få gulvene virkelig ren og for å hindre støv på innsiden, følger opp feiende med en rask sveip rundt i rommet med en statisk klut utstyrt tørr mopp.

Vakuum


Erobre skitt og støv som samler på laminatgulv med et hardt vedlegg gulv på vakuum. Sørg for at vedlegget har en myk børste som ikke vil ripe gulvet. For omfattende rengjøring, et vakuum oppnår en dypere ren enn en sopelime. Dette gjelder spesielt hvis du har et godt filter på din vakuum som hindrer små partikler av støv fra å komme i luften og slo seg ned på møbler og gulv.

Mopp


Unngå soaking laminat gulv. For best resultat, mopp i seksjoner. Spray en renere spesialdesignet for bruk laminatgulv på et lite område. Bruk en svamp mopp eller en klemme mopp med en disponibel hode. For mye vann kan til slutt ødelegge gulvets overflate ved å forårsake laminatgulvet for å utvide. Umiddelbart tørke gulvet med et håndkle etter at du mopp for å beskytte gulvet finish.

Spot Clean


Med mindre hele gulvet er stadig dekket av sot, prøv å tørke med måte. Spot rene områder av gulvet etter behov. Spray en sprut av laminat gulv renere på en skitten området og tørk av med en mikrofiberklut. Mikrofiber kluter er best fordi de trekker skitt opp og fange den i klut er fiber. Bruk en annen klut til å tørke gulvet tørt for å unngå striper og væskeskader.