Hovudside

Hvordan bruke en Cast Iron Tub i en hage

by Walther

Støpejern kar kan lage en elegant uttalelse i et hjem i flere tiår, men når den tid kommer til å erstatte gammelt med nytt, er det ingen grunn til å kaste den velkjente babyen ut med badevannet. Henvise en gammel kar til en hage i stedet for deponi er et miljøvennlig valg som også kan spare på hale-away utgifter. Støpejern badekar enkelt legge til et snev av sin spesielle måte til enhver hage, og kan være særlig tilfredsstillende som over bakken hagedammer.

Bruksanvisning


Ved hjelp av en Cast Iron Tub som en Pond


•  Haul din karet til ønsket sted. Støpejern kar kan veie i overkant av 300 pounds, så få hjelp av noen tunge utstyr eller i det minste et par venner. Husk at når badekaret er fylt med vann, vil det ikke være i bevegelse når som helst snart. Velg et sted som er et samlingspunkt i hagen din, helst ut av direkte sollys (spesielt hvis du har planer om å legge fisk eller andre husdyr).

•  Installer en dam pumpe for å hindre at vannet blir stillestående. Noen pumpesystemer vil fungere ved å kjøre dem gjennom den eksisterende dreneringshull, men hvis du må bore flere åpninger, sørg for å bruke en kvalitet, grus kanter hullsag laget av titan eller kobolt. Noe vurdert å kutte stål vil vanligvis fungere fint på støpejern. Kjør pumpen slangen i henhold til produsentens instruksjoner.

•  Patch eventuelle sprekker, hull og mellomrom rundt pumpen avløp med silikon.

•  Fyll badekaret sakte med vann, og legge til noen planter, steiner og innredning.

•  Vent minst en uke å legge fisk til din hage badekar-dam, slik at eventuelle kjemikalier i vannet har en sjanse til å spre og gunstige bakterier kan begynne å kolonisere.

Tips og advarsler


  • Hvis karet har fortsatt kranen festet, kan du legge litt ekstra sjarm ved å kjøre en mindre vannpumpe utgående flyte opp gjennom rørene, slik at vannet renner ut av kranen.
  • Andre morsomme ideer for å sette din badekar å bruke i hagen inkluderer snu den til en hevet blomst seng (fylling med plantejord og dine favorittblomster) eller til og med et utendørs boblebad (kjører en varmtvannsledning til badekar og installere en tørr brønn under for drenering).
  • Utvis alltid forsiktighet når løfte tunge gjenstander. Ikke under noen omstendigheter forsøke å flytte en støpejern badekar selv.