Hovudside

Slik installerer en elektrisk Conduit Under Fortau

by Walther

Slik installerer en elektrisk Conduit Under Fortau

Elektriske kanal er metallrør som beskytter skjøre elektriske ledninger mot slag og elementene. Installere rør er generelt like enkelt som å kutte, bøying og feste bitene av rør med koblinger. Installere rør jordiske blir litt vanskeligere. En av de mest problematiske steder for å installere rørledningen er under asfalt eller betong. Plassere linjer under disse flatene tar litt tid, riktig verktøy og noen vet hvordan.

Bruksanvisning


•  Bestem plasseringen av grøften. Plasser krittstrek over fortau, hold begge ender av linjen mot asfalten og knipse en linje ved å trekke den krittstrek i luften annonse slippe den for å markere fortau. Mål 6 inches over begge ender din linje, hold krittstrek på denne målingen og knipse en annen linje.

•  Skjær langs hele lengden av begge linjene i betongen sagen. Bryte opp asfalt med plukkingen. Fjern den ødelagte asfalten fra grøften og grave ned 36 inches med grøfting spade. Kast den brukte asfalt og holde skitt fra grøften for etterfylling av grøften.

•  Spre en 4 tommers lag av grus over hele grøften. Legg din røret og inn i grøften og dekke den med en annen 4 inches av grus. Påfyll grøften med den opprinnelige jord. Tamp grøften ved å gå langs den og treffer jorda med den flate enden av graving bar.

•  Dekk jorda i grøften med to inches av asfalt patch. Tamp asfalten med den flate enden av graving bar. Fjern og kast noen left jord.