Hovudside

Når skal Gjødsle Boxwoods?

by Walther

Når skal Gjødsle Boxwoods?

Buksbom har grunne røtter og gjødsel påføres direkte til røttene forårsake brannskader. Påfør gjødsel ut seks inches fra midtstammen, unngå å få det på anlegget, og gi en god del fuktighet etter gjødsling. Det er mulig å drepe buksbom med over gjødsling, ifølge North Carolina State University Extension. Tegn på overgjødsling inkluderer gul eller brun løvverk og tørkede grener. Aldri gjette på jord sammensetning når det gjelder boxwood. En detaljert jord analyse minst en gang i året er nødvendig for å levere riktig mengde næringsstoffer for å buksbom.

Før Planting


Ta en jord test i området der buksbom vil bli plantet i våren i løpet av høsten. Hvis gjødsel er nødvendig, legge den per pakke eller jord analyse instruksjon før vinteren setter inn. Dette gir gjødsel tid til å spre næringsstoffer til jorda før buksbom planting.

Planting Tid


Det er en god idé å gjøre en annen jord test analyse før planting av nye planter om våren. Påfør gjødsel etter planting buksbom hvis det er absolutt nødvendig, men mest sannsynlig uten ekstra gjødsel vil være nødvendig før neste sesong.

Vår


Gjødsle etablerte planter tidlig på våren etter en annen jord testen er tatt. Dersom analysen indikerer ikke behov for gjødsel, gjelder ikke det. Sjekk pH-nivået i jorda før gjødsling. Boxwood krever en pH-verdi på 6,5 til 7,0. Lav pH hemmer effekten av gjødsling ved å ikke tillate anlegget for å ta opp og bruke gjødsel som lett siden det er behov for andre næringsstoffer for optimal vekst og styrke.

Sommer


Buksbom i kaldt klima må bli befruktet en gang i året, men de i varmt klima kan ha nytte av to. Den første er tidlig på våren, før eventuelle nye skudd og den andre er i slutten av juni eller begynnelsen av juli. Se etter tegn på nitrogenmangel før du gir en annen befruktning. Tegn er en ensartet gulfarging av eldre blader på planten, tynning og avtagende størrelse av blader og snu bronse i løpet av vinteren i stedet for å holde seg grønn. Bladene holde på grener i tre år, selv i kaldt klima. Leaf slipp er et annet tegn på næringsmangel. Ikke gjødsle plantene i løpet av sensommeren i klima med kalde vintre, da det fremmer vekst som er lett skadet av frost.