Hovudside

Hvordan kan jeg Organiser My Room hvis jeg er 13?

by Walther

Hvordan kan jeg Organiser My Room hvis jeg er 13?

Tenåringer elsker å fylle sine soverom med elementer som uttrykker sin personlige stil. Magasiner, bøker, leker, plakater og figurer ofte linje gulv og vegger av 13-åringer "rom, og etterlater lite rom for tenåringene selv. Uansett hva din alder, organisere rommet ditt for å utnytte plassen er lett. Hjemmelagde elementer, samt elementer fra hjem og møbelbutikker og superstores, kan bidra til å skape en morsom og komfortabel plass med god plass til å bevege seg.

Bruksanvisning


•  Lag dine egne unike og billig lagercontainere av maleri og dekorere skoesker. Male dem i farger og mønstre som samsvarer med rommets innredning og lim rhinestones, paljetter, patcher og bånd på dem. Stable flere bokser oppå hverandre og lim dem sammen for å lage en lagringsenhet.

•  Kjøp stables lagringsenheter med skyve skuffer og satt dem opp på toppen av kommoder og skrivebord for en mer varig lagring alternativet. Disse enhetene vanligvis koster ca $ 20, så du må kanskje spare opp penger, spør foreldrene dine om hjelp eller tilby å gjøre noe husarbeid for å tjene penger. Disse enhetene ta opp litt plass, men kan holde mange elementer. Fyll enhetene på toppen av kommoden eller forfengelighet med personlig stell og hår forsyninger. Fyll enhetene på pulten din med penner, blyanter, markører, stiftemaskiner, hullemaskiner og papir.

•  Be dine foreldre til å hjelpe deg å kjøpe og sette opp en enkel å montere bokhylle. Fyll sine hyller med bøker, magasiner og permer. Du kan bruke toppen av bokhylla for å vise figurer, utstoppede dyr og andre små, lette elementer. Disse bokhyller vanligvis koster rundt $ 20, men kan koste mer, avhengig av hvor store de er og hva de er laget av. Hvis du ikke har råd til å kjøpe en, eller du har ikke lov til, kan du gjøre plass til bøker om møblene du allerede har. Klare av toppen av skrivebordet eller kommode og sørge for at møbel rygg er mot en vegg. Stille opp dine bøker, tidsskrifter og DVDer over baksiden av skrivebordet eller dresser. Sørg for at bøkene eller filmene er presset opp mot veggen, og er nær hverandre. Plassere tunge gjenstander på hver side av linjen av bøker og filmer for å holde dem oppreist.

•  Plasser flere flyttbare veggen kroker på rad på veggen din. Disse gjøre stor lue, smykker og vesken kleshengere, og begrense rot på kommode, skrivebord og forfengelighet. Du kan også bruke dem til å henge oppslagstavler og innrammede bilder uten å forlate hull eller merker i veggen.

•  Hang en over-dør skohylle på skapet eller soverommet døren for å redusere gulv og skap rot. Disse stativene holde flere par sko og gjør skoene lett å finne i morgen. De kommer også i en rekke farger og mønstre for å matche rommets innredning.

•  Hang over-dør kleshengere på skapet eller soverommet døren slik at du kan komme til dem lett. De er en fin måte å henge robes, håndklær, skjerf og jakker, slik at du ikke blir fristet til å kaste dem på gulvet.

•  Rydd opp rotete etasjer ved stuing sjelden brukte elementer i flate oppbevaringsbokser som du kan skyve eller rulle under sengen og ut av syne. Sett ut-av-sesongen klær, leker og kunst og håndverk forsyninger i disse binger slik at du kan få tilgang til dem når du trenger det. Hvis sengen er for lavt til gulvet for å passe noe under, kan du finne seng innsamlinger på møbler / hjem butikker. Har du en voksen hjelp du løfter din seng og plasser seng ramme ben på toppen av innsamlinger. Disse vil gi deg rikelig med lagringsplass under sengen plass, og de kan ofte kjøpes for under 20 dollar. Hvis du heller ikke kjøpe dem, spør foreldrene dine om de har noen store, flate bokser du kan bruke.