Sikkerhet dørlås Broken


Sikkerhet dørlås Broken

Noen husholdnings dører har små, lette Last låser primært designet for å tillate personvern. Men andre bruker låser for sikkerhet, beskytte din familie og eiendeler fra potensielle inntrengere. Når en sikkerhetsdør lock pauser, kan det ha flere implikasjoner. Men i mange tilfeller sikkerhetsdører svikter av andre grunner enn problemer med sine sluser grunner.

Årsaker


Grunner som en sikkerhet dørlås kan bryte omfatter mekanisk svikt, bøye eller bryte slik at de ikke engasjere seg, eller at de ikke har styrke nødvendig for å hindre en forstyrrelse. Sikkerhet dørlåser kan også slites ut hvis de opplever tung bruk eller kommer i kontakt med stoffer som forårsaker korrosjon og forringelse. Inntrengere kan også klippe eller skyte gjennom sikkerhetskontrollen dørlåser, gitt de riktige verktøyene og nok tid.

Andre Feil


En sikkerhets dør kan mislykkes, selv om låsemekanismen selv forblir intakt. For eksempel, mange typer sikkerhets dørlåser bruke et hull i dørkarmen for en sylinder eller deadbolt å gli inn. Disse låsene er avhengige av styrken av dørkarmen og rammematerialet for å sikre låsen. Hvis noen slår inn døren, vil den tre doorjamb trolig bryte før låsen noensinne gjør. Sloppy installasjon kan også tillate huseiere å snu sikkerhet låsespakene uten at slusene for fullt engasjere, noe som gjør dem lettere å bypass.

Utfallet


Hvis sikkerhet er et stort problem i nabolaget ditt, sjekk sikkerhets dørlåser ofte. For låser som ikke klarer å engasjere seg ordentlig, bør du vurdere å rense ut låsen eller ansette en profesjonell til å gjøre reparasjoner. Mange sikkerhetslåser kommer med garantier som vil dekke ikke bare erstatning, men også en del av din huseiere forsikring egenandel ved et innbrudd. Hold kvitteringer og dokumentasjon fra når du kjøper en lås, eller når du har et installert profesjonelt i tilfelle du trenger å sende inn et krav eller oppfølging.

Løsninger


Før du kjøper en sikkerhet dørlås, sjekk garantialternativer og lese anmeldelser fra kunder til å velge en lås med en lav forekomst av svikt. Testing og rengjøring sikkerhets dørlåser vil likevel ikke hindre at en og annen feil, spesielt hvis inntrengere er godt rustet til å bryte i. For å beskytte hjemmet ditt enda lenger, dobbelt opp på låser. Dørstolpens forsterkninger, metall dørkarmer og hengelåser alle gir ekstra lag av sikkerhet og eliminere svake ledd i ditt hjem sikkerhet.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler