Hovudside

Hvordan Level en Wood Frame House på blokker

by Walther

Hvordan Level en Wood Frame House på blokker

Treramme brygge og stråle hus gir en praktisk krypkjeller under strukturen i huset. Dette er nyttig når du har behov for å forholde seg til vannskader, termitter og andre ulemper som ligger under bakken og er vanskelig å få tilgang på strukturer med en betongplate fundament. Ulempen med brygge og stråle hus er at med tiden fundamenter kan bosette og trebjelker kan synke, noe som fører til huset for å ikke lenger være i vater. Planering et hus med blokker er nok til å skremme den mest eventyrlystne av gjør-det-selv-entusiaster. Bare prøve det hvis du har nødvendig verktøy, hjelp og erfaring.

Bruksanvisning


•  Leie en bygningsingeniør for å sjekke omfanget av skaden på din foundation. Du ønsker ikke å krype under et hus med fundamenter som er i ferd med å kollapse eller bjelker som ikke vil motstå stress å heve strukturen.

To Crawl under huset og plassere en ånd-nivå på bjelker av stiftelsen. Når boblen ikke er i senter av nivået, må strukturen utjevning.

•  Sjekk tilstanden av tregulv og bjelker. I noen tilfeller grunnlaget kan være nivå, men tregulvet eller bjelker er vridd og føre til huset for å vises off nivå. Erstatte eventuelle tre elementer som er råtten eller skjev.

•  Kjør en linje utenfor huset og markere de lave flekker i stiftelsen. Plassere tunge gulv knekter under de lave flekker. Tildele en person til hver jack og heve knekt sakte og samtidig inntil Vater viser huset er nivå.

•  Mål ny høyde mellom bakken og bjelken skapt av heavy-duty-kontakter. Bygge nye brygger ut av blokkene og plassere dem ved siden av de jekket opp lav-spots. Størrelsen av blokkene vil være avhengig av høyden på kaien og vekten den skal holde. Bruk 8- med 8-tommers betongblokker for kortere brygger og 12- med 12-tommers betongblokker for høyere brygger.

•  Senk kontaktene samtidig, og fjerne dem fra under bjelkene. Bekreft huset er nå nivå.

Tips og advarsler


  • Tilside fordelte brygger, bjelkelag og dragere er ofte årsaken til en off-nivå brygge og bjelke huset. Standarden avstand for bryggene er 6 meter. Bjelkene er vanligvis fast på 18-tommers sentre, mens dragere er sjelden plassert lenger enn 12 meter del.
  • gamle boliger har sine problemer, se etter tre råte, termitter og andre spørsmål før du prøver dette.
  • Gå veldig sakte, sjekke alt ofte og stoppe hvis noe ser feil
  • Brukt en jekk som er vurdert for dobbelt belastning å sikre at du ikke slippe huset.
  • Aldri gå under huset mens den er jekket opp. Du ønsker ikke å bli klemt