Hovudside

Hvordan lage Betong Stepping Stones

by Walther

Enten du ønsker å lage en sti fra bilen til huset, eller dekke en hel gårdsplass, kan konkrete stepping steiner produseres hjemme. Betong er et allsidig og slitesterkt materiale. Det kan være malt, beiset, eller dekket med flis. Konkrete tiltak ser også bra alt på egenhånd. Konkrete stepping steiner gå bra med de fleste hjem design, fra elegante koloniale hjem, til ultra moderne industri pods. Og hvis du ikke har din egen betongblander, prøve å leie en fra et lokale Oppussing sentrum.

Bruksanvisning


•  Lag en boks-stil mold. Tilsett 1 tomme til lengden og bredden målinger av trinnstørrelsen ønskelig å få form dimensjoner. Skjær fire lengder av 2x4, ved hjelp av nye dimensjoner for å skape rammen. Spikre sider, topp og bunn sammen for å skape rammen. Skjær et stykke kryssfiner for å lage bunnen for boksen. Spikre kryssfiner på rammen for å fullføre boksen. Hvis du foretrekker det, kan du opprette en multi-trinn mold. For flere trinn mold, gjør rammen med lengre sider for å imøtekomme to, tre eller fire trinn. Bruk riktig ønsket bredde for de midtre deler. Fest et stort nok stykke kryssfiner for å lage en bunn.

•  Velg en utenfor området hvor den konkrete mold kan sitte uforstyrret mens betongen tørker. Still formen på flat mark. Bruke bygge nivå, må du kontrollere at formen ligger flatt og ikke vinklet, slik at trinnene er produsert på riktig måte.

•  Ved hjelp av en elektrisk betongblander, bland nok betong og vann, i henhold til instruksjonene i pakken, for å få mengden av betong som trengs. Sir betongen inntil konsistensen er glatt, og ikke tørre betong er tydelig. Husk at betongen tørker raskt, slik at arbeidet på en hensiktsmessig og tidsriktig måte.

•  Hell betong i formene til ønsket høyde. En høyde på tre inches kan gi god støtte for et trinn. Ved hjelp av en sparkel, jevne ut det øverste laget. La formen sitte å tørke i minst 24 timer, eller følge konkrete pakken instruksjoner.

•  Sørg for å grundig slangen av og skyll alle elementer dekket i betong. Helt fjerne betong igjen på verktøy, utstyr, og huden din.

•  Fjern de konkrete skritt fra formen. Vipp mold i en vinkel og bruke klubbe, pund alle sider inkludert bunnen. Hvis de ikke klarer å løsne, må du kanskje å lirke åpne formen med klo slutten av en hammer.

Tips og advarsler


  • Bruk verneklær og dekke til håret ditt når du arbeider med betong.